Budva na pjeni od mora

Budva na pjenu od mora

55 min | dramska serija | Crna Gora/ Srbija/ Hrvatska | 2014

Ponedjeljak - nedjelja u 19:55 sati

Redatelj
Milan Karadžić

Producent
Milutin Mima Karadžić, Dragan Đurković

Scenarist
Stevan Koprivica

Uloge
Milutin Mima Karadžić, Leona Paraminski, Frano Lasić, Mirna Medaković, Ivo Gregurević, Andrija Milošević, Sanja Jovićević, Momčilo Otašević, Dubravka Vukotić Drakić, Ljiljana Blagojević, Mladen Nelević

Nadolazeće epizode

 • Sezona 2, Epizoda 11 / 12

  Sub 25.02.2017. 19:15

  RTL Passion

  'Svježe' rastavljeni Mile vratio se u Budvu Olgi s kojom želi započeti novi život. Njegova kćer ne želi se pomiriti s činjenicom da su joj roditelji rastavljeni pa se ljutita zauvijek oprosti od oca. Sava se boji da će dolazak g. Perovića, poznatijeg kao Bonini, u Budvu uzdrmati njegovu obitelj pa odluči biti oprezniji i vratiti Bojanu natrag u Budvu kako bi bila pod stalnim nadzorom. Za Bojanom je u Budvu došla i njezina nova simpatija, Petar, s kojim se namjerava naći na plaži. No prije sastanka mora se otarasiti očevog 'zaštitara' Boće. U međuvremenu, Franko i Bili natjeraju Lunju da na prijevaru dogovori sastanak Save i Boninija…

 • Sezona 2, Epizoda 12 / 12

  Sub 25.02.2017. 20:15

  RTL Passion

  Sava Bačić napokon se sastaje s Boninijem kako bi konačno riješili nesporazum oko kojeg se u posljednje vrijeme sukobljavaju. Iako je Sava mislio da će se uspjeti riješiti bivšeg prijatelja, Bonini mu jasno daje do znanja da želi razgranati posao u Crnoj Gori. Međutim, Sava ne pristaje na ucjenu zbog čega mu Bonini daje rok od 24 sata za konačnu odluku. Sava ima rješenje za izlazak iz krize, ali uplaši obitelj idejom da će u obračun s Boninijem ići – sam!

  Bojana je doznala što smjera njezin otac pa zamoli Luku i ostale članove obitelji Radmilović da joj pomognu u spašavanju očevog života od talijanskog mafijaša. U međuvremenu, Martin izlaže svoj davno zaboravljeni rad na izložbi u Cetinju, a Olgu, osumnjičenu da je počinila gospodarski kriminal, u lisicama odvode na suđenje u Podgoricu.

 • Sezona 3, Epizoda 1 / 40

  Ned 26.02.2017. 19:10

  RTL Passion

  Nakon razvoda od Nađe i njezinog odlaska u Dubai, Savo Bačić traži novog direktora svoje tvrtke ostavljene u problemima. Pored svega toga novinarka nezavisne televizije istražuje događaje vezane za narkobosa Boninija i njegov odnos sa Savom. Olgu, osumnjičenu za zloupotrebu službenog položaja, puštaju iz pritvora da se brani sa slobode. Mile joj nudi svoju pomoć, ali ne onakvu kakvu je Olga očekivala. Savina kćer Bojana sazna da je trudna, što Luku itekako iznenadi jer ne zna kako se nositi s novonastalom situacijom. 

 • Sezona 3, Epizoda 2 / 40

  Ned 26.02.2017. 19:55

  RTL Passion

  Zbog Tijane, s kojom ljubuje još od prošlog ljeta, Luka nije siguran šta osjeća prema Bojani, a pogotovo ne zna je li spreman postati otac. Bojana, razočarana i povrijeđena Lukinom reakcijom, želi pobaciti, ali u tome je sprječava Savo. Za to vrijeme, tajanstvena Mila Kovač bez dozvole i ovlasti daje intervju za nezavisnu televiziju o tvrtki Save Bačića, a Jovo pokušava pomoći Olgi u sudskom procesu učlanjenjem u novoosnovanu političku stranku u čijim je redovima Lunjo, dok Nataša zbog problema u kasinu daje otkaz.

 • Sezona 3, Epizoda 3 / 40

  Pon 27.02.2017. 19:05

  RTL Passion

  Nađa se vraća u Budvu zbog kćeri i organizacije vjenčanja. Radmilovići imaju sasvim drugu ideju o tome kako treba izgledati vjenčanje Bojane i Luke zbog čega se Nađa i djed Joko ne uspijevaju dogovoriti ni oko jednog detalja. Alek posudi barku od Luke za šverc narkotika za budvanskog narkodilera Petra Serdara. Problemi u Savinoj tvrtki počinju rasti nakon emitiranja TV emisije o Savi, njegovoj tvrtki, ali i privatnom životu. Što je i po čijoj direktivi Mila Kovač pričala pred kamerama?

 • Sezona 3, Epizoda 4 / 40

  Pon 27.02.2017. 19:50

  RTL Passion

  Nakon Milinog pozitivnog komentara o Savinoj tvrtki u TV emisiji, Boris slaže kako je ona govorila po njegovim instrukcijama, pokušavajući time dobiti bodove kod Save. Mila prihvaća njegovu igru – cilj joj je manipulirati Borisom, a istovremeno zavesti Savu. Da bi izbjegao miješanje obje obitelji u svadbu, Luka nagovara Bojanu da se potajno vjenčaju. Njihovi kumovi bit će Miljana i Zoro, koji su još uvijek u svađi zbog Zorove ljetošnje avanture, te Alek i njegova nova djevojka Senka.

   

 • Sezona 3, Epizoda 5 / 40

  Uto 28.02.2017. 19:10

  RTL Passion

  Radmilovići ipak dolaze na svadbeno slavlje u Jovinu konobu iako na zabavu nisu bili pozvani. Savo je također došao čestitati kćerki, dok ljutita i povrijeđena Nađa odlazi natrag za Dubai. Alek ne može u potpunosti uživati u slavlju jer ga Petar Serdar stalno zove na mobitel. Susret s narkodilerom jednostavno ne može izbjeći. Istovremeno, Jovana pokušava otkriti tko je zapravo Mila Kovač jer ne vjeruje u njezine dobre namjere i tobože odličan odnos s Borisom, dok Jovo nespretno pokušava započeti razgovor s tužiteljicom Kristinom koja radi na Olginom slučaju.

 • Sezona 3, Epizoda 6 / 40

  Uto 28.02.2017. 19:55

  RTL Passion

  Savo je dogovorio novi intervju s novinarkom Valentinom, od koje pokušava doznati tko zapravo stoji iza medijskog linča na njega. Jovo dolazi u stranku ne bi li razgovarao s predsjednikom Vasilijem u nadi da će tako pomoći svojoj sestri Olgi. No, tamo sreće Natašu, koja sada stvara političku karijeru, i njezinog bivšeg supruga Alekseja, koji se nenadano vratio iz Rusije. Nakon što su ga Serdarovi ljudi pretukli, Alek odlazi kod Serdara kako bi  dogovorio svoj posljednji posao za njega. Ponovo posuđuje barku, ne rekavši Luki ništa o tome…

 • Sezona 3, Epizoda 7 / 40

  Sri 01.03.2017. 19:05

  RTL Passion

  Luka se hitno mora javiti policiji jer mu je barka zaplijenjena prilikom Alekovog uhićenja. Serdar odlazi kod Senke kako bi preko nje upozorio Aleka da drži jezik za zubima i ne priča s policajcima. Mila želi otići iz tvrtke, no Savo joj to ne želi dozvoliti i pokreće potjeru za njom.

  Jovo večerom u konobi uspješno izglađuje odnos s tužiteljicom Kristinom, koja mu zauzvrat obećava da će se raspitati u tužilaštvu oko Lukine barke.

  Senka posjećuje Aleka u zatvoru, Bojana odlazi na ultrazvuk nadajući se da će otkriti spol djeteta, ali nalaz pokazuje da s bebom nešto nije u redu. 

 • Sezona 3, Epizoda 8 / 40

  Sri 01.03.2017. 19:50

  RTL Passion

  Savo i Luka doznaju za loše nalaze ultrazvuka, no ipak žele čuti mišljenje drugog liječnika. Savo želi pomoći Aleku pa nakon razgovora s prijateljem Mirkom odluči angažirati mladu i uspješnu odvjetnicu Anitu Nikezić. Nakon što se sastao s Aleksejem i doznao da on planira izgradnju hotela Hilton Budva, Lunjo predloži Vasiliju da se zajedno uključe u čitav projekt, ne bi li se tako domogli novca. Međutim, Vasilije zatraži Olgu da mu pomogne dobiti građevinske dozvole. Boris slučajno ugleda Milu Kovač u Budvi i odluči je pratiti.

Prošle epizode

 • Sezona 3, Epizoda 40 / 40

  Ned 11.09.2016. 10:25

  RTL

  Mila prijeti Savi pištoljem jer je uvjerena da je on ubio njezinog oca. Savo ju uvjerava kako to nije istina! Boro i Savo imaju samo jednu mogućnost – jedan od njih mora napustiti Budvu. Bojana dobiva trudove!

 • Sezona 3, Epizoda 39 / 40

  Ned 11.09.2016. 09:00

  RTL

  Gabrijela priča Grazianu kako je shvatila da Boćo možda i nije pravi izbor za nju. Savo odlazi u posjet Bojani kako bi saznao što je otkrila o Mili. Odlazi na adresu koju mu je dala Bojana, ne sluteći da će tamo susresti Milinog oca.

 • Sezona 3, Epizoda 38 / 40

  Sub 10.09.2016. 10:30

  RTL

  Mila otkriva Savi tko je zapravo Niki. Graziano iznenadi Selenu kada joj ispriča o njezinim dugovima u Trstu. U međuvremenu, Olga i Bojana posjećuju Luciju, a Gabrijela priznaje ocu da je zaljubljena u Boću. Grofu se to nimalo ne sviđa.

 • Sezona 3, Epizoda 37 / 40

  Pet 09.09.2016. 10:50

  RTL

  Bojana govori Luki da ima osjećaj da više ne izgleda zanosno, s obzirom da očekuje dijete. Gabrijela odluči priznati svome ocu da je zaljubljena, no Boćo smatra kako to nije dobra ideja. Mila otkriva Niki kako bi htjela da Graziano prekine poslovni dogovor sa Savom. 

 • Sezona 3, Epizoda 36 / 40

  Čet 08.09.2016. 10:55

  RTL

  Roman ispituje Đuraškovića o Mili, no Đurašković ne želi ništa reći dok mu Bojana ne isplati dug. Senka vjeruje Žani da bi Nikita htio ubiti Aleka, a Roman se povjerava Bojani. Što je točno odlučio kada je u pitanju Đurašković?