Budva na pjeni od mora

Budva na pjenu od mora

55 min | dramska serija | Crna Gora/ Srbija/ Hrvatska | 2014

Ponedjeljak - nedjelja u 19:55 sati

Redatelj
Milan Karadžić

Producent
Milutin Mima Karadžić, Dragan Đurković

Scenarist
Stevan Koprivica

Uloge
Milutin Mima Karadžić, Leona Paraminski, Frano Lasić, Mirna Medaković, Ivo Gregurević, Andrija Milošević, Sanja Jovićević, Momčilo Otašević, Dubravka Vukotić Drakić, Ljiljana Blagojević, Mladen Nelević

Gledaj sada

Nadolazeće epizode

 • Sezona 3, Epizoda 9 / 40

  Uto 06.06.2017. 19:10

  RTL Passion

  Boris predloži Mili da se udruže protiv Save. No Mila potom odlazi na sastanak sa Savom, na kojem pristane vratiti se kao direktorica njegove tvrtke. Korumpirani policajac Nikita odluči iskoristiti Miljanu kako bi se približio Savi, a Aleksej pokazuje Lunji lokaciju na kojoj želi izgraditi hotel - na samoj obali mora, tik uz Bačićev stambeno-poslovni kompleks. Za to vrijeme, Luka zakazuje Bojani pregled kod drugog liječnika, a Lukin otac saznaje da je na Lukinoj barci nađeno još kokaina, skrivenog ispod palube.

 • Sezona 3, Epizoda 10 / 40

  Uto 06.06.2017. 19:55

  RTL Passion

  Saznavši da je s bebom ipak sve u redu, Bojana odluči proslaviti dobre vijesti zajedničkom večerom Radmilovićevih i Bačićevih. Ali stvari ne idu kako je planirala jer policija dolazi privesti Luku. Savo zamoli odvjetnicu Anitu da izvuče Luku iz pritvora, ne znajući da ona zapravo radi za Petra Serdara. Lunjo na svoju ruku pokušava doznati od Save u kakvoj je financijskoj situaciji, a Vasilije počinje flertovati s Olgom, ne bi li tako došao do dozvola za gradnju hotela. Luki prijeti optužnica za sudjelovanje u švercu narkotika. 

 • Sezona 3, Epizoda 11 / 40

  Sri 07.06.2017. 19:05

  RTL Passion

  Odvjetnica Anči uspijeva izvući i Luku i Aleka iz pritvora, a Savo istovremeno otkriva njezinu povezanost s narkobosom Serdarom, koji joj sada otvoreno prijeti. Mila flertuje s Borisom samo kako bi je prestao pratiti i ispitivati o prošlosti. Istovremeno, Jovo uvjerava Olgu da prate oca koji se sumnjivo ponaša: nema ga po čitav dan kući i stalno traži novac. Zbog toga Olga ne odlazi na dogovoreni sastanak s Vasilijem.

 • Sezona 3, Epizoda 12 / 40

  Sri 07.06.2017. 19:50

  RTL Passion

  S obzirom da im je djed Joko prethodnu noć pobjegao, Jovo i Olga pokušavaju ga primorati da im sam kaže kuda ide i što radi. Joko, međutim, ima drugu priču za njih. Savo u posljednji tren spašava odvjetnicu Anči od Serdarovih ljudi, a Mila ima izljev ljubomore nakon što shvati da je Savo proveo noć s odvjetnicom. Istovremeno, Mila želi Borisa uhvatiti u zamku, ne bi li ga se oslobodila jednom zauvijek.

 • Sezona 3, Epizoda 13 / 40

  Čet 08.06.2017. 19:10

  RTL Passion

  Zategnute odnose između Bojane i Luke dodatno ugrozi Tijana, koja se nakratko vratila u Budvu. Luka Tijani prešuti činjenicu da se oženio i da čeka dijete. U inat Zoru, koji odugovlači s vjenčanjem, Miljana pristaje naći se s policajcem Nikitom, dok Savo predstavlja Anči kao novu odvjetnicu svoje tvrtke. Mili se to nimalo ne sviđa, pa otvoreno započne svađu. Senka i Alek imaju plan kako se osvetiti Serdaru. No, Serdar je nepovjerljiv…

 • Sezona 3, Epizoda 14 / 40

  Čet 08.06.2017. 19:55

  RTL Passion

  Nakon intervjua s novinarkom Valentinom, koja je imala povjerljive informacije o Savinom poslu i privatnom životu, kontroverzni tajkun shvaća da ga špijunira hotelska spremačica Stana, a postaje nepovjerljiv i prema odvjetnici Anči, koja je povezana s Boninijem i Serdarom. Mila dogovara sastanak s Lunjom kako bi otkrila za koga on zapravo radi. Zamoli svog brata da ga prati, a zatim i sama odluči naći se s Aleksejem.

 • Sezona 3, Epizoda 15 / 40

  Pet 09.06.2017. 19:10

  RTL Passion

  Mila potajno obećaje Alekseju da će nagovoriti Savu na prodaju svog apartman-hotela, ali samo ako će dobiti zadovoljavajući postotak od prodaje. Lunjo sumnja da je posrijedi neka prijevara, da će ostati bez svog novca. Međutim, prije nego li Lunjo pokuša učiniti nešto, Mila razotkriva Savu! Senka Serdaru daje lažnu informaciju o tome gdje se Alek nalazi, a Tijana odlazi iz Budve nakon što sazna da je Luka oženjen i da čeka dijete. 

 • Sezona 3, Epizoda 16 / 40

  Pet 09.06.2017. 19:55

  RTL Passion

  U Savinu tvrtku stiže čovjek po imenu Đurašković koji tvrdi da zna tko je uistinu Mila Kovač. Vjeruje da će ta žena uništiti Savu kao što je uništila i njega. Vasilije otkriva Olgi djelomičnu priču o Hiltonu, a Lunjo se preko novinarke Valentine želi osvetiti Savi i Mili jer su ga prevarili. Istovremeno, Lunjo započinje vezu s Aleksejevom bivšom ženom Natašom, a djed Joko potajno planira ženidbu s vlasnicom kafića u koji stalno krišom odlazi.  

 • Sezona 3, Epizoda 17 / 40

  Sub 10.06.2017. 19:10

  RTL Passion

  Iako ga je Anči suočila s dokazima protiv Mile, Savo i dalje sumnja u njezine namjere, ali se ipak odluči sam naći s Đuraškovićem. Olga započinje vezu s Vasilijem koji koristi njihov romantični odnos da bi Olgu otvoreno molio za pomoć oko papira vezanih za Hilton. Luka daje oglas za prodaju barke. Želi završiti fakultet, ali i dobiti ozbiljan posao kako bi se brinuo o obitelji. Tajanstvena mlada žena po imenu Ena potencijalni je kupac barke… 

 • Sezona 3, Epizoda 18 / 40

  Sub 10.06.2017. 19:55

  RTL Passion

  Jovo otkriva Jokine namjere da oženi Luciju, ali izrazi svoju bojazan Olgi vjerujući da im je otac potpuno poludio. Pritom od Kristine traži pomoć u potrazi za odvjetnikom i psihijatrom. Bojana predlaže Luki da proba raditi za Savu, a Luka odbija prodati barku nakon neljubaznog susreta s Eninim suprugom Branimirom. Aleksej pritišće Lunju i Vasilija oko dozvola za gradnju te ih upoznaje sa svojom direktoricom za investicije, Dijanom. Savo ipak odluči vjerovati Mili u potpunosti.

Prošle epizode

 • Sezona 3, Epizoda 40 / 40

  Ned 11.09.2016. 10:25

  RTL

  Mila prijeti Savi pištoljem jer je uvjerena da je on ubio njezinog oca. Savo ju uvjerava kako to nije istina! Boro i Savo imaju samo jednu mogućnost – jedan od njih mora napustiti Budvu. Bojana dobiva trudove!

 • Sezona 3, Epizoda 39 / 40

  Ned 11.09.2016. 09:00

  RTL

  Gabrijela priča Grazianu kako je shvatila da Boćo možda i nije pravi izbor za nju. Savo odlazi u posjet Bojani kako bi saznao što je otkrila o Mili. Odlazi na adresu koju mu je dala Bojana, ne sluteći da će tamo susresti Milinog oca.

 • Sezona 3, Epizoda 38 / 40

  Sub 10.09.2016. 10:30

  RTL

  Mila otkriva Savi tko je zapravo Niki. Graziano iznenadi Selenu kada joj ispriča o njezinim dugovima u Trstu. U međuvremenu, Olga i Bojana posjećuju Luciju, a Gabrijela priznaje ocu da je zaljubljena u Boću. Grofu se to nimalo ne sviđa.

 • Sezona 3, Epizoda 37 / 40

  Pet 09.09.2016. 10:50

  RTL

  Bojana govori Luki da ima osjećaj da više ne izgleda zanosno, s obzirom da očekuje dijete. Gabrijela odluči priznati svome ocu da je zaljubljena, no Boćo smatra kako to nije dobra ideja. Mila otkriva Niki kako bi htjela da Graziano prekine poslovni dogovor sa Savom. 

 • Sezona 3, Epizoda 36 / 40

  Čet 08.09.2016. 10:55

  RTL

  Roman ispituje Đuraškovića o Mili, no Đurašković ne želi ništa reći dok mu Bojana ne isplati dug. Senka vjeruje Žani da bi Nikita htio ubiti Aleka, a Roman se povjerava Bojani. Što je točno odlučio kada je u pitanju Đurašković?