Ljubav je na selu RTL

Pogledaj epizodu

Godina:
2015
Žanr:
dokumentarna sapunica
Voditelj:
Marijana Batinić
Zemlja porijekla:
Hrvatska
Trajanje (min):
90

Epizode

Brakovi, veze, romantična vjenčanja i ljubavi koje traju i danas – tako zvuči epilog pet uspješnih sezona dokumentarne sapunice „Ljubav je na selu“, a sve to, i mnogo više, gledatelje očekuje i u šestoj sezoni!

Kao i do sada, u središtu pozornosti ovog showa su šarmantni i iskreni muškarci i žene iz cijele Hrvatske, koji imaju sve što im je potrebno: dobar i zanimljiv posao, svjež zrak, prekrasne životinje i zdrav i prelijep okoliš. No, osebujan stil njihovog svakodnevnog života uskratio im je ono za čim teži svako ljudsko biće: voljeti i biti voljen. Nepresušna romantika i snažni osjećaji ponovno su ključni pokretači ovog projekta.

Svi odvažni koji se ne boje upustiti u ljubavnu pustolovinu života fotografiju i pismo prijave mogu poslati na adresu e-maila ljubavjenaselu@rtl.hr ili se mogu prijaviti pozivom na broj 060 501 556 (cijena poziva 3,49 kn/min iz fiksne, odnosno 4,78 kn/min iz mobilne mreže). Također, prijaviti se mogu i porukom „farmer“ (u kojoj je i vaše ime, prezime, dob i mjesto) na SMS 666555 (cijena 3,72 kn/sms). Život na selu je ljepši udvoje, stoga – sretno!

Sve informacije o kandidatima možete saznati na ovom linku!

 

 

Komentari - Reci što misliš!

     
Ljubav je na selu