Ljubav je na selu

60 min | dokumentarna sapunica | Hrvatska | 2012

RTL, ponedjeljak - srijeda u 15:25 sati

RTL Living, srijeda u 21:10 sati

Voditelji
Marijana Batinić

Marijana i ekipa emisije „Ljubav je na selu“ proputovali su cijelu Hrvatsku kako bi upoznali farmere koji su zbog svog osebujnog načina života još uvijek u potrazi za – ljubavi. Romantika iz grada seli se na selo, a hrvatski farmeri kreću u potragu za ženama svojih života.

Treća sezona popularne dokumentarne sapunice „Ljubav je na selu“, za zadatak ima hvalevrijedan posao – pomoći farmerima u potrazi za ljubavlju. Gledatelji željni romantičnih zgoda iz stvarnoga života ponovno će imati priliku upoznati šarmantne i iskrene farmere usred potrage za srodnim dušama, koje će ih razumjeti i uz koje će pronaći ljubav jer život nije život ako u njemu nema ljubavi. Klanac, Greda, Brusje na Hvaru, Jalšovec i Aleksnica u Lici samo su neka od mjesta u kojima je Marijana posjetila deset farmera koji su joj otvorili dušu i otkrili svoje vrline zbog kojih bi djevojke svome favoritu trebale poslati pismo.

U prvoj epizodi nove sezone desetoricu stasitih, radišnih momaka koji zbog svojih zahtjevnih farmerskih zanimanja ne uspijevaju upoznati onu pravu. U romantičnoj potrazi farmere će voditi Marijana Batinić, dobra vila koja će im pomoći u ostvarivanju njihovih želja. Kada vide profile zgodnih farmera, gledateljicama će preostati samo biranje onih kojima će poslati svoja pisma, a petorica kandidata koji zaprime najviše pisama postat će finalisti showa. Kamere RTL-a sve će pažljivo bilježiti kako bi ujesen vidjeli avanture farmera koji su dobili najviše pisama gledateljica. Osim što se razlikuju karakterima, kandidati dokumentarne sapunice „Ljubav je na selu“ pomaknuli su dobnu granicu – najmlađi kandidat ima 22, a najstariji 57 godina!

Kao prava gradska cura, Marijana je na put krenula u visokim petama, no brzo se pokorila zakonima sela – na jednoj farmi ju je ugrizla koza, na drugoj su se mali praščići tijekom intervjua previše zaigrali u njezinom krilu, dok je na trećoj morala jahati divljeg konja i to bez sedla. S obzirom da Marijana ima fobiju od krava, kako ona sama šaljivo kaže - „kravofobiju“, voditeljica se odlučila suočiti sa svojim strahom oči u oči. Tako je uz pomoć jednog farmera hrabro ušla u koštac s kravom i pokušala je pomusti, no na kraju – bezuspješno. Naime, od dvanaest krava koje farmer posjeduje, niti jedna nije bila raspoložena za mužnju, već samo za tupe poglede. Sve u svemu, Marijana se, zahvaljujući gostoljubivim farmerima, na selu snašla kao „kod kuće“ pa je, iako gradska cura, potrčala livadom u društvu razigranih malih janjaca.

Selo je spremno za romansu. Ne propustite uzbuđenja!