Ljubav je na selu RTL

Pogledaj epizodu

Godina:
2015
Žanr:
dokumentarna sapunica
Voditelj:
Marijana Batinić
Zemlja porijekla:
Hrvatska
Trajanje (min):
90

Epizode

Večeras kandidati i kandidatkinje će se po prvi put upoznati s imanjima farmera, a pri tom će naići na mnoge neočekivane situacije koje će ih oduševiti, ali i zgroziti!

Tako će u Samoboru mladi zavodnik Matija svojim odabranicama pripremiti čak dva neugodna iznenađenja, a ni Bračanin Dane neće za njim puno zaostajati. Naime, na njegovoj farmi djevojke su počele preispitivati moralna načela ljubaznog domaćina.

U Slavoniji nije bilo vremena za suze, Ivičine djevojke su odmah morale zasukati rukave i prionuti na posao. I dok je on ostao začuđen njihovim izjavama o tome što sve ne znaju raditi u kuhinji, one su se iznenadile o stvarima koje se događaju na jednoj seoskoj farmi te ostale u čudu od kud koze u Slavoniji.

Dvije farmerice potpuno su suprotno započele druženja na svojim imanjima. Tako je Dragana razočarana dečkima, a i smeta joj nečije stalno zadirkivanje. Što će učiniti, gledatelji će saznati večeras.

Istrijanka Marjana je, pak, dečke predstavila ocu, a nakon toga im otvorila dušu. Što je rekla svojim odabranicima koji su je pažljivo slušali, do kojih su zaključaka došli te je li se to već prvog dana počela rađati ljubav, nakon lijepih razgovora uz čašu vina i zalazak sunca.

 

 

Uspavanog Matiju iz Samobora u trenu je razbudila izazovna Ivana Issabela, koja je na doručak došla u provokativnom izdanju. Mirjanu je to prilično naljutilo te je istaknula kako Matiji ne treba lutkica, nego vrijedna i sposobna žena.

Želeći im pokazati koliko je težak život na ličkom selu Dragana je, pak, dečke prije doručka odvela na ispašu krava. Patriku je to bio prvi susret sa stokom, a pamtit će ga cijeli život. Šokiran viđenim na Draganinom imanju požalio je što je uopće došao u Liku!

Dobro raspoloženi Slavonac Ivica došao je na već pripremljen doručak te na samom početku prilično iznenadio dame prije jela. I dok su one još proživljavale domaćinovu gestu za stolom, on je nastavio s provokativnim komentarima zbog kojih je nekim „snašama“ bilo prilično neugodno.

Jedino se u Istri još uvijek nije narušila idilična atmosfera između kandidata. Iako se jednakim žarom bore za Marjanino srce, dečki si međusobno pomažu. No Marjana ih stalno iskušava kako bi otkrila koji od njih trojice je najbliži tome da postane čovjek njezinog života.

 

 

 

Brakovi, veze, romantična vjenčanja i ljubavi koje traju i danas – tako zvuči epilog pet uspješnih sezona dokumentarne sapunice „Ljubav je na selu“, a sve to, i mnogo više, gledatelje očekuje i u šestoj sezoni!

Kao i do sada, u središtu pozornosti ovog showa su šarmantni i iskreni muškarci i žene iz cijele Hrvatske, koji imaju sve što im je potrebno: dobar i zanimljiv posao, svjež zrak, prekrasne životinje i zdrav i prelijep okoliš. No, osebujan stil njihovog svakodnevnog života uskratio im je ono za čim teži svako ljudsko biće: voljeti i biti voljen. Nepresušna romantika i snažni osjećaji ponovno su ključni pokretači ovog projekta.

Svi odvažni koji se ne boje upustiti u ljubavnu pustolovinu života fotografiju i pismo prijave mogu poslati na adresu e-maila ljubavjenaselu@rtl.hr ili se mogu prijaviti pozivom na broj 060 501 556 (cijena poziva 3,49 kn/min iz fiksne, odnosno 4,78 kn/min iz mobilne mreže). Također, prijaviti se mogu i porukom „farmer“ (u kojoj je i vaše ime, prezime, dob i mjesto) na SMS 666555 (cijena 3,72 kn/sms). Život na selu je ljepši udvoje, stoga – sretno!

Sve informacije o kandidatima možete saznati na ovom linku!

 

 

Komentari - Reci što misliš!

     
Ljubav je na selu