Ljubav je na selu

60 min | dokumentarna sapunica | Hrvatska | 2016

Petak, 3. lipnja u 20 sati

Voditelji
Marijana Batinić

Brakovi, veze, romantična vjenčanja i ljubavi koje traju i danas – tako zvuči epilog šest uspješnih sezona dokumentarne sapunice „Ljubav je na selu“.

Ljubav se sedmi put vraća na selo, a tako i na RTL! U petak, 3. lipnja, od 20 sati, omiljena voditeljica Marijana Batinić krenut će na put po Hrvatskoj te će gledateljima predstaviti nove kandidate ove popularne dokumentarne sapunice, u potrazi za srodnim dušama.

Na njezinoj "ljubavnoj" karti ovog puta naći će se mjesta poput Drniša, Tuheljskih toplica, Đurića, Durlinaca, Kozarevca, Otočca, Pazina, Kokinaca, pa čak i hercegovačkih Gruda!

Domaćini i domaćice osebujnih karaktera; udovci, razvedeni, mlađi, stariji, zavodnici i oni s jako malo ljubavnog iskustva – svi oni ugostit će Marijanu u svojim kućama i otkriti joj intimne tajne svoje nesretne samoće ne bi li netko u njima prepoznao srodnu dušu.

I ove godine, gledat ćemo farmere i farmerice u potrazi za ljubavlju, a u prvoj epizodi, predstavit će se 11-ero kandidata, nakon kojih će gledatelji i gledateljice moći slati pisma onima koji im se sviđaju, ne bi li ih upoznali te na kraju možda i zaprosili.

Marijana nije željela otkriti mnogo o farmerima, ali nam je ipak prišapnula kako se u emisiju prijavio farmer koji ima identične brkove kao lanjski kandidat Žigo! 

Koga je Marijana sve pronašla, te kakvi su ovogodišnji farmeri ne propustite pogledati u petak, 3. lipnja u 20 sati, na RTL-u!