Zvijezde

Ava se seksala dva puta, no oba muškarca tvrde suprotno!


Nitko nije dirao starletu

Otkako je Ava Karabatić ušla u Big Brother kuću ne prestaje izazivati skandale. Do sada je pred kamerama stupila u spolni odnos dva puta u samo nekoliko dana, no njeni partneri tvrde suprotno.

Ava se seksala dva puta, no oba muškarca tvrde suprotno!  Screenshot (Youtube)

Nakon što je odmah prvu večer Ava Karabatić ušla u krevet kaskaderu Urošu Ćetiću te s njim stupila u spolni odnos, njen je otac taj čin opravdao tvrdnjom da je Ava istinski zaljubljena u Uroša.

Po izlasku iz kuće Velikog Brata Uroš je novinarima rekao kako s Avom nije spavao već da su to samo odglumili kako bi čim duže ostali u kući.

Starleta jer brzo zaboravila kaskadera te se nakon samo nekoliko dana bacila u zagrljaj Željku. Par pusica u bazenu bilo je dovoljno da Ava i Željko završe u krevetu i poseksaju se pred kamerama.

Ni to nas nebi previše čudilo da Željko nedavno u ispovjedaonici nije priznao da oni uopće nisu spavali zajedno. On naime tvrdi kako nije bilo seksa, ali da je on voli kako se može voljeti nekoga s kim si 10 dana.

Hoće li Željku ovaj navodno lažni seks s Avom pomoći da duže ostane u kući nismo sigurni, ali biti će zanimljivo gledati tko je idući na Avinom popisu

Autor:

Pratite RTL na Facebooku i Twitteru, skinite RTL aplikaciju: Android, iPhone

Vezane vijesti

Komentari - Reci što misliš!