Exkluziv Tabloid RTL

Na programu:
Ponedjeljak - petak u 17:30 sati

Pogledaj epizodu

Godina:
2013
Žanr:
magazin
Autor:
Daniel Delale
Voditelj:
Edita Misirić, Maja Perica, Ida Balen, Rašeljka Zemunović, Dario Todorović
Trajanje (min):
60
Exkluziv Tabloid novo

Epizode

Saga o kultnom zagrebačkom klubu Saloon se nastavlja! Novi zakupci prostora, tvrtka Klokan, najavljuju tužbe - protiv Srezovića zbog javnih napada, a sada i protiv KK Cibona!

Atomski zdesna - film koji na brutalno smiješan način pokazuje naličje kapitalizma a la wild na ovim prostorima, poznatima razvezao jezik

Život u napuštenoj tvornici! Komičar Marijo Petreković svako se jutro budi u najneobičnijem domu u Zagrebu. Dobrodošli u njegovu zemlju čuda!

Oteli smo Maju Šuput! Kamo smo je odveli i što ju je toliko iznenadilo - doznajte u nastavku.

Nasljednici Gazdi i Dukata oživjeli tambure! Čime su Begini i Mejaši zaludjeli Hrvate! Donosimo priču o novom tamburaškom valu.

Tko je apsolutni laureat ovogodišnjih nominacija za Porina? Smiješi mu se deset kipića. Tko ga prati u stopu, tko je ljubomoran i što glazbenici misle o dodjeli ovih nagrada. Otkrivamo sve detalje.

Sandra Paović dokazala – čuda su moguća! Nakon strašne nesreće liječnici stolnotenisačici prognozirali život u kolicima. Evo gdje je sad! Sve o njezinoj borbi za život, vjenčanju i novim sportskim uspjesima doznajte u nastavku.

Kockica, to su oni! Anja, Davor i Ivan – omiljena lica RTL-ova dječjeg programa! Otkrivamo čime se bave kad iziđu iz televizora. 

Održan postreferendumski i preduskrsni Željka M. Party. LGBT zajednica narugala se čelnici ‘U ime obitelji’ slaveći Ustavom zagarantirane bračne nejednakosti.

Palo je i Međimurje! I Čakovčane zbog Miše zaboljele ruke.

Radni Uskrs Rozge i Bebeka! Jelena se tucala jajima, Željko na gažu poveo suprugu.

Kako napraviti savršen selfie? Donosimo kratki tutorijal kako fotografirati samog sebe i pritom ne ići na živce svima oko sebe.

Exkluziv Tabloid  kreće u sasvim novom ruhu! Osim što će emisija sada biti duža, trajat će 40 minuta, kreativni tim magazinskog programa, pripremio je osvježenje u vidu novih rubrika zabavnog sadržaja, a cijelom emisijom vladat će ‘kraljica TV sadržaja' – kvalitetna reportaža.

 ‘Lokalno je ono što nas vodi u novoj koncepciji. Novinari Exkluziva bit će prisutni u svim dijelovima Hrvatske, na svakoj lokalnoj fešti, karnevalima, a promovirat ćemo lokalne običaje, ljude, junake dana i slično’, rekao je glavni urednik magazinskog programa Daniel Delale.

Uz dobro poznatu Editu Misirić, koja će i u novoj koncepciji Exkluziv Tabloida gledatelje voditi kroz 40 minuta vrhunskog televizijskog sadržaja, lijepa voditeljica imat će i svoju rubriku ‘Intervju tjedna’ u kojoj će ugostiti junake tjedna te poznate osobe koje su  se u tom tjednu po nečemu istaknule.

Novo ruho Exkluziv Tabloida donosi četiri nove rubrike.

Prvi radni dan tjedna otvorit će tako Maja Perica na direktnoj vezi s RTL-ovim gledateljima, koji će Maji slati pitanja, primjerice: kada je najbolje početi vježbati, kako nastaje uspješna manekenka, kako održati orhideju na životu? Ona će im pronaći tim stručnjaka iz svakog područja koje ih zanima ne bi li dobili najkvalitetnije odgovore na svoja pitanja.

Tu je i Ida Balen koja će utorkom, po prvi put na televiziji, ekranizirati poslovice. Kroz kratak skeč pokazat će kako bi jedna poslovica izgledala kada bi se primijenila u stvarnom životu. Uz zabavne komentatore gledatelji će moći saznati imaju li te poslovice uistinu smisla.

Rašeljka Zemunović svake će srijede na male ekrane dovoditi neobične ljude. Neobične zato jer se bave nečim čudnim, imaju neobične  kolekcije, čudne hobije, čudne kućne ljubimce, bave se neobičnim sportovima…. Rubrika uključuje bizarnosti svih vrsta.

Četvrtak je rezerviran za Editu Misirić i intervju tjedna.

Na kraju radnog tjedna Dario Todorović bavit će se ispitivanjem najučestalijih predrasuda. Tako će ispitati jesu li Bračani uistinu škrti kako se priča, piju li Zagorci najviše u državi te jesu li Talijani bučni I lajavi.

Od 10. veljače, Exkluziv Tabloid svojim gledateljima nudi mogućnost da svoje znanje o domaćoj i svjetskoj showbiz sceni i unovče!  Kviz, u koji se mogu prijaviti svi koji  pomno prate Exkluziv Tabloid, ako nazovu broj telefona 060 800 808 i odgovore na kvalifikacijsko pitanje, mogu dobiti šansu i boriti se za jackpot minimalnog iznosa 3.000 kuna! Kompjuterskim odabirom svi prijavljeni imaju šansu da se nazove baš njihov broj telefona, a onda je na njima da odluče hoće li odgovoriti na dva pitanja. Prvi točan odgovor, vezan uz neku od aktualnih tema Exkluziv Tabloida, nosi 500 kuna, a ako gledatelj odgovori točno, može odgovarati i na drugo pitanje čiji točan odgovor nosi novčanu nagradu od minimalno 3.000 kuna. Na gledatelju je da sam odluči, hoće li nakon prvog točnog odgovora ići dalje ili će se zadovoljiti s 500 osvojenih kuna. No, ako odabere odgovarati na pitanje za jacpot i ne odgovori točno, gubi i dobivenih 500 kuna.

Ukoliko u danu natjecatelj ne odovori na jackpot pitanje, idući dan iznos se povećava za 500 kuna.

Ukoliko mislite da ste dobro potkovani znanjem o našim i stranim zvijezdama te svaki dan pratite ‘Exkluziv Tabloid’, od 17.30 sati, prijavite se na 060 800 808, (cijena poziva 3,75kn iz fiksnih mreža, te 5,05kn iz mobilnih mreža) i možda baš vi budete sretni dobitnik primamljive novčane nagrade!

 

 

 

Komentari - Reci što misliš!

     
Exkluziv Tabloid novo