Studio 45 RTL 2

http://www.studio45.rtl.hr

Na programu:
Nedjelja, 2. ožujka u 22:10 sati

Pogledaj epizodu

Godina:
2014
Žanr:
talk show
Voditelj:
Antonija Mandić
Zemlja porijekla:
Hrvatska
Trajanje (min):
45

Epizode

Dok bitka između obitelji preminule Nore Šitum i udruge Hrabro dijete još traje, jedna nas djevojka neprekidno podsjeća na dobra dijela.

Ena Šarac uspješno je pobijedila tumor, pomogla joj je cijela Hrvatska, a ona je nesebično pomagala drugima - danas je pobjednica koju uskoro očekuje susret kojemu se dugo nadala - u Vatikanu s papom Franjom.

Kako danas gleda na svoju javnu borbu za život, Ena Šarac će ispričati Antoniji Mandić u Studiju 45 u subotu, u 17.45 sati.

Dok je u Hrvatskoj gotovo 400 tisuća nezaposlenih i 300 tisuća blokiranih građana, Vlada se počastila novim automobilima po cijeni od četvrt milijarde kuna.

Koliko su premijer i njegovi ministri socijalno neosjetljivi i kako će se to odraziti na sljedećim izborima, u Studiju 45 razgovaramo s novinarom 24 sata Ivanom Pandžićem, književnicom Ivanom Simić Bodrožić i komunikacijskim stručnjakom Krešimirom Macanom.

 

Talk show Antonije Mandić 'Studio 45' ponovno je na malim ekranima!

Novo izdanje 'Studija 45' nastavlja donositi priče iz svijeta slavnih, kao i teme iz svakodnevnog života te nas zabavljati i informirati na svoj jedinstveni način. Poznate osobe, poput Severine, koja je s Antonijom Mandić jela kolače u studiju, Gibonnija, koji je s njom zapjevao za rođendan, 2 Cellosa, Rade Šerbedžije, Tereze Kesovije, Milana Bandića, Ćire Blaževića i mnogih drugih, pravile su društvo RTL-ovoj voditeljici.

'Studio 45' s prikazivanjem je započeo 14. veljače 2011. godine. Nakon tri sezone i više od 450 prikazanih emisija, 'Studio 45' nastavlja se prikazivati u četvrtoj sezoni na RTL2 nedjeljom navečer!

Komentari - Reci što misliš!

     
Studio 45