Kuća boga Anubisa RTL Kockica

THE HOUSE OF ANUBIS

Na programu:

Ponedjeljak - petak u 18:15 sati

Godina:
2011
Žanr:
serija za mlade
Uloge:
Nathalia Ramos, Brad Kavanagh, Jade Ramsey, Ana Mulvoy-Ten, Bobby Lockwood, Tasie Lawrence, Eugene Simon, Alex Sawyer, Klariza Clayton, Burkely Duffield, Louisa Connolly-Burnham, Alexandra Shipp
Zemlja porijekla:
Velika Britanija/USA/Belgija
Trajanje (min):
15
Kuća boga Anubisa

Epizode

Patricia je otkrila da drugi grešnik predstavlja ljubomoru. Ona je sada vrlo odana odraslima, ali se trudi pronaći trećeg grešnika među članovima Sibune. Ostatak Sibune i dalje izbjegava K.T. jer misle da je grešnica. Jedino se Patricia ispriča K.T., ali samo zato što je želi uvjeriti da je grešnik zapravo Alfie. U tom trenutku Patricijine oči promijene boju u crvenu!

K.T. pobjegne Patricijinom gnjevu uz pomoć Harriet Denby. Obje otrče do kuće Anubis i sakriju se u tajnoj sobi, dok su Caroline i Victor u potrazi za njima. Nakon svega, Sibuna ipak odluči zaključati K.T. i Patriciju zajedno, ne vjerujući K.T.-inim riječima da je Patricia zla. Sibuna kasnije pronalazi novi trag u uspavanki koju su nekim članovima pjevali roditelji. Eddie presretne razgovor između Patricije i Victora.

Nakon što je čula uspavanku, Joy sazna da je Willow njezina davno izgubljena rođakinja, a K.T. pokušava pobjeći u posjet svojoj tetki u Londonu. Međutim, Viktor je na vrijeme uhvati i zaključa u svoju sobu. Forbisher pokušava uhvatiti Maru, no Trudy mu slučajno spriječi put. Fabianu su sumnjive Patricijine crvene oči pa zaključi da bi K.T. mogla biti nevina. U kući pronalazi čudan paket. 

G. Sweet postaje treći grešnik zbog zavisti. Forbisher ulazi u Fabianovu sobu i glumi da mu nije dobro, nagovarajući momka da ode s njim u stražarnicu. Fabijan, zatvoren u sarkofagu, tako postaje četvrti grešnik zbog ponosa. Dan je školske priredbe, a Jerome doznaje za Marin i Joyin plan osvete. Patricia pokušava uhvatiti Alfieja, a Fabijan nije svjestan da je postao grešnikom.

Eddie, Alfie i Patricia su u potrazi za K.T. i Fabianom. Nakon što mu Joy prizna da je Fabianovo čudno ponašanje plaši, Alfie shvati kako je Fabian postao grešnik pa trčeći odlazi spasiti K.T. prije nego što postane prekasno. No Fabian uoči Alfieja pa tada Eddie odluči spasiti KT. Kada je pronađe, vrata se zatvore, a Forbisher se stvori iza njega…  

Forbisher pokušava uhvatiti Eddieja, a Alfie primijeti da su Fabianove oči žarko crvene pa zajedno s K.T. krene smišljati plan kako spasiti Eddieja. Willow u međuvremenu pronalazi ježa i nazove ga Victor. Ekipa kasnije pronalazi još jednog ježa, ali ne znaju što oni zapravo jesu… 

Alfie bježi od Forbishera, no neće se uspjeti sakriti od Victora. Forbisher želi uloviti Willow, no to naljuti Alfieja, koji zbog ljutnje postaje grešnik. Grešnici i Forbisher su i dalje u lovu na ostale članove Sibune koji se muče s buhama koje su opsjele cijelu kuću Anubis. Neki članovi su zbog buha dobili osip, no ne smiju se opustiti jer iza svakog ugla vreba nova opasnost. 

K.T. i Eddie su još uvijek u bijegu od grešnika. No uskoro upadnu u njihovu zamku kada im grešnici kažu da će im vratiti davno uzeti ključ. Forbisher na školskoj priredbi uspijeva uloviti duše svih ljudi osim Willow. Victor pokušava što prije doći do zlog Ammuta kako bi mu predao duše i tako poprimio oblik čovjeka. K.T. i Eddie su u potrazi za ključem jer jedino uz pomoć njega mogu zaustaviti katastrofu… Međutim, ključ se nalazi oko vrata gđe Denby koja spava.

K.T. i Eddie ne uspijevaju ukrasti ključ pa ih gđa Denby pretvara u grešnike. U svoj toj zbrci, Willow dospije do ključa kojeg preda K.T.. Ona se nastavi pretvarati da je grešnik kako bi spasila svoje prijatelje, pa odlazi do ključanice. Zli Ammut iznenada nestaje i sve se vraća u normalu. Nitko se ne sjeća što se događalo posljednjih nekoliko sati pa Victor odvodi ekipu na slavlje. Svi se okupe u dvorištu kuće Anubis kako bi gledali vatromet. 

'Kuća boga Anubisa' je projekt britansko-američko-belgijske koprodukcije i autora Hansa Bourlona i Gerta Verhulsta. Glavne uloge u ovoj teen seriji imaju devet učenica i učenika škole 'Kuća boga Anubisa', zgrade u Engleskoj koja datira iz 1900-ih godina i koja je pod strogim je nadzorom strašnog kućepazitelja Victora Rodenmaara Jr. (Francis Magee). Jednog dana učenici saznaju da je njihova prijateljica Joy nestala bez traga, i to baš kada u školi dolazi nova učenica iz Amerike, Nina Martin (Nathalia Ramos). Neustrašivi učenici sami kreću u rješavanje misterija kako bi doznali gdje im je i zašto nestala prijateljica.

Prvo što će učiniti je optužiti Ninu za Joyin nestanak, te time natjerati novopridošlicu da spava na tavanu. Nina će tamo pronaći snimljeni dnevnik mlade djevojke koju je maloprije upoznala kao staricu Saru Frobisher-Smythe (Rita Davies), a koja je davno živjela u toj školi. Nina ujedno otkriva da škola ima tajanstvenu prošlost, a uskoro dobiva i tajne moći, pa zajedno s prijateljima Fabianom Rutterom (Brad Kavanagh) i Amber Millington (Ana Mulvoy Ten) kreće u otkrivanje tajne kuće.

Komentari - Reci što misliš!

     
Kuća boga Anubisa