Cobra 11 RTL

Alarm fuer Cobra 11, Die Autobahnpolizei

Na programu:
Ponedjeljak - petak u 16:45 sati

Pogledaj epizodu

Godina:
2012
Žanr:
akcijska serija
Redatelj:
Diethard Küster, Hermann Joha
Uloge:
Erdogan Aatalay, Tom Beck, Mark Keller
Zemlja porijekla:
Njemačka
Trajanje (min):
50

Epizode

Kriminalac koji je Benu pobjegao iz vidnog polja tijekom jurnjave autocestom za sobom je ostavio automobil s neobičnim teretom, domaćom svinjom Arnoldom, svjedokom i ključnim igračem u ovom neobičnom slučaju. I dok se o Arnoldu brine atraktivna veterinarka Veronika, Semir i Ben otkrivaju da je bjegunac timaritelj i bivši policajac Marco Bernhartz, koji se i ranije bavio mutnim poslovima. 

Ben i Jenny odluče otići na koncert slavnog benda „Brushes“ koji je krajem 90-ih bio jako uspješan. Zbog odlaska pjevača prije sedam godina, bend je odjednom nestao s glazbene scene, no sada se svi vesele njihovom povratku. Međutim, svirku u ne tako popularnom klubu prekine vijest o brutalnoj smrti pjevačeve udovice Lise Schmidt.

U lovu na krijumčara droge Van Bergena, Semir i Ben zatraže pomoć kolega s carine. Za Bena je ova suradnja i te kako dobrodošla jer se između njega i lijepe Nine osjeća kemija. Međutim, detektivi uspiju otkriti da carinici u svojim redovima imaju krticu koja Van Bergenu otkriva sve tajne. Radi se o Martinu Flessingu, Nininom šefu  i jako dobrom prijatelju. Ben se iznenada nađe u nedoumici: treba li vjerovati Nini, koja je pristala Martinu dati alibi?

Benova i Semirova policijska postaja zatvara se zbog novih mjera štednje! Za to vrijeme beskučnik Eddie proživljava svoju životnu dramu – u ruke mu iznenada dospijeva aktovka s milijun eura, kao i eksplozivni prenosivi stick kojeg traže okorjeli kriminalci.

Mladi autist Felix izazove prometnu nesreću kada na autocestu ucrta sliku sunčevog sustava. Hartmut, Benov i Semirov kolega, uspijeva naći način za komuniciranje s Felixom, te doznaje kako je dječakova majka u komi. U njoj je završila nakon napada ljudi koji su uvjereni kako upravo ona stoji iza višemilijunske prevare. Napadači vjeruju i da Felix zna kako doći do novca, te njega i Hartmuta otimaju.

Dok se priprema za novi radni dan, Ben u zgradi s druge strane ceste primijeti tajanstvenu mladu ženu kako pokušava sakriti tepih u kojem je umotano mrtvo tijelo. Iako je on uvjeren da je svjedočio ubojstvu, njegovi kolege policajci u to ne vjeruju. U nadi da će pronaći i najmanji trag koji će ga odvesti do ubojice, Ben bez ičije pomoći provaljuje na mjesto zločina, nesvjestan da bi ga samostalna istraga mogla stajati života...

Semir i Ben dobili su dojavu o dva teška zločina koja su se dogodila na Institutu za povijest. Osim što je ubijen dugogodišnji profesor tog sveučilišta, iz njegove sobe ukraden je važan dio mape koja vodi u rudnik gdje se nalazi legendaran i vrlo vrijedan kip crne Madone. Kako bi na vrijeme spriječili pljačku kipa, Semir i Ben morat će surađivati sa znanstvenicom Katrin, najbližom suradnicom ubijenog profesora i Benovom bivšom djevojkom.

Tijekom istrage jednoga ubojstva, Semir i Ben susreću čudnovatog Olivera Sturma. Poznat pod nadimkom Sturmi, Oliver je teoretičar zavjere koji vjeruje kako se nalazi na tragu beskrupuloznim znanstvenicima koji eksperimentiraju sa smrtonosnim virusima, ali isto tako zna sve o NLO-ima, JFK-jevem ubojstvu i smrti princeze Diane. Naravno, Semir i Ben su prilično skeptični, sve dok se Sturmijev život ne nađe u opasnosti, a oni sami dođu u kontakt s opasnim virusom. Počinje utrka s vremenom.

 

"Cobra 11" serijski je format s najdužim stažem na RTL Televiziji! Hrvatski gledatelji još od 2004. godine prate sve o poslovnim i privatnim uspjesima i nedaćama najpoznatije njemačke policijske jedinice koju predvodi Semir Gerkhan, a od ponedjeljka 17. veljače od 16:45 sati imat će priliku uživati u novim, dosad neviđenim epizodama 18. sezone!

Najuspješniji njemački akcijski serijal „Cobra 11 – policajci s autoputa″ tijekom osamnaest uspješnih godina postala je svojevrsni brend, a njezini protagonisti jedni od najpoznatijih televizijskih policajaca u Njemačkoj i šire. Nove epizode serije koja je osvojila nekoliko nagrada, među kojima je i cijenjena „Taurus World Stunt“, nagrada koju „Cobra 11“ osvaja skoro svake godine, oduševit će gledatelje inovativnim idejama, uzbudljivim pričama te mnoštvom automobilskih i vatrenih vratolomija koje garantiraju televizijsku zabavu.

 Posljednja, 18. sezona, koja se nedavno emitirala u Njemačkoj, bit će dramatična, emotivna i puna iznenađenja. Među žive će se vratiti jedno dobro poznato lice, Andre Fux (Mark Keller), koji će svojim povratkom uzburkati prijateljstvo partnera i prijatelja Semira Gerkhana (Erdogan Atalay) i Bena Jagera (Tom Beck). Svi su bili uvjereni da je Andre preminuo na zadatku, a Semir se dugo oporavljao od njegove smrti. Osim iznenadnog 'uskrsnuća' bivšeg partnera, Semira će šokirati i saznanje da ga supruga vara, kao i da Ben to već duže vrijeme zna. Pobjeći će od brojnih pitanja rješavajući nestanak poznatog arhitekta i riskirajući svoj život pred  tajanstvenim otmičarima.

Gdje je Andre bio posljednjih 14 godina i zašto se baš sad vratio u 'Cobru 11', gledatelji će doznati već u ponedjeljak 17. veljače u 16:45 sati na RTL Televiziji!

 

 

Komentari - Reci što misliš!

     
Cobra 11 sezona 17