InDizajn s Mirjanom Mikulec - nova sezona RTL

Na programu:

Nedjelja u 10:40 sati

Pogledaj epizodu

Godina:
2015
Žanr:
lifestyle emisija
Voditelj:
Mirjana Mikulec
Zemlja porijekla:
Hrvatska
Trajanje (min):
30

Epizode

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, u modnom svijetu poznatiji kao ELFS, uređenje poslovnog prostora prepustili su stručnim i maštovitim rukama ekipe InDizajna.

U osmoj epizodi vaše omiljene emisije, koja se bavi trendovima u uređenju interijera i svijeta dizajna te praktičnim savjetima za uređenje prostora, ekipu InDizajna, pod vodstvom Mirjane Mikulec, u svoj su radni studio pustili ELFS-i.

Novi prostor modnog dvojca nalazi se u starom donjogradskom stanu u centru Zagreba. Dečki su odlučili urediti prostor za sastanke. Željeli zadržati starinski štih, ali ga i obogatiti modernim elementima. S obzirom na to da nisu bili sigurni kako sve to postići, u pomoć im je došao InDizajn tim. Zajedničkom odlukom zadržana je stara stolarija i obloge radijatora, a ostale intervencije u prostoru dečki su u potpunosti prepustili Mirjani.

 Kako bi se dodatno pojačali klasični elementi uređenja korištene su štukature i rozete u kombinaciji sa stilskom komodom. Prostor je obogaćen modernim prozirnim stolicama, stolom izrađenim od imitacije betona i starog šivaćeg postolja, a samo je za ovaj prostor posebno izrađen luster od starih kotača i kablova.

Uz to što vas vodimo u novouređeni poslovni prostor modnog dvojca, u centru Pariza otvaramo vrata stana koji je uredio i u kojem živi poznati pariški dizajner Godfroy de Virieu.  Za sve kojima nedostaje fotelja na vikendici i mali udoban kutak za čitanje u rubrici „Uradi sam“ mogu pogledati kako od stare špule dobiti udobnu fotelju atraktivnog izgleda.

 

Nakon najljepših prostora u Lijepoj našoj, ekipa InDizajna leti u Pariz, Isanbul, Budimpeštu, London i na ostale europske adrese. U sedmoj sezoni vrata svog su nam otvorile najpoznatija turska dizajnerica interijera Esra Kazmirci i arhitektica Hande Koksal. Operna pjevačica Martina Tomčić izgled svoje blagovaonice i dnevnog boravka prepustit će Mirjaninom timu, a novi izgled doma poželjela je i Ines Preindl.

Prvog ožujka u eteru RTL Televizije kreće nova, sedma sezona emisije „InDizajn s Mirjanom Mikulec“! Emisija posvećena uređenju interijera iz sezone u sezonu donosi pregršt primjenjivih savjeta i ideja za svačiji ukus i džep s jednom misijom – uljepšanjem životnog prostora.

Nakon najljepših prostora u Lijepoj našoj, ekipa InDizajna leti u Pariz, Isanbul, Budimpeštu, London i na ostale europske adrese. U sedmoj sezoni vrata svog su nam otvorile najpoznatija turska dizajnerica interijera Esra Kazmirci i arhitektica Hande Koksal. Operna pjevačica Martina Tomčić izgled svoje blagovaonice i dnevnog boravka prepustit će Mirjaninom timu, a novi izgled doma poželjela je i Ines Preindl.

Nova sezona donosi i novu rubriku „Moj kutak“ u kojoj ćemo pokazati interijere koje su naši gledatelji sami osmislili i uredili, a najbolje očekuju i nagrade. Svi koji su ponosni na izgled svoga doma mogu objaviti fotografiju na Facebooku i označiti je hashtagom #MojKutak. Novo lice dobila je i rubrika „Uradi sam“ u kojoj arhitekti osmišljavaju namještaj koji potom izrađuje majstor i pritom korak po korak objašnjava gledateljima kako ga i oni sami mogu napraviti. Nacrti nikada nisu bili tajna, pa će se kao i uvijek, moći pronaći na Facebooku.

U novoj sezoni InDizajn je dobio i humanitarni karakter – pomažemo Palčićima! Uređenje jedne dječje sobe bilo bi baš kao i svako drugo da nam prije toga nije stiglo pismo majke malenih blizanaca. Filip i Patrik su prerano rođeni, ali su se uspjeli izboriti za život. Ipak, došli su novi problemi, otac je obolio i uskoro su sad već trogodišnji mališani ostali sami s majkom u teškoj novčanoj situaciji. Mirjana Mikulec se nije oglušila na njihovo pismo i bacila se na posao! Cilj – nova soba za Patrika i Filipa!

U rubrici „Dizajnerski prostor“ vas vodimo u najljepše interijere europskih prijestolnica, na „Makeover“ privodimo domaće zvijezde i dajemo vam ideje kako i sami možete urediti vlastiti prostor, a u rubrici „Stvaramo dom“ pomažemo i malenim Palčićima. „Inspiracija i trendovi“ će vam pokazati najnovije trendove u uređenju životnog prostora i ostalih interijera i dati vam inovativne i korisne savjete za uređenje vašeg, a „Uradi sam“ će vam pomoći da postanete pravi spretni kućni majstor i dizajner vlastitih dodataka za interijer. Naravno, ne zaboravite vaš omiljeni interijer prijaviti u rubriku „Moj kutak“! Sedma sezona emisije „InDizajn s Mirjanom Mikulec“ počinje ove nedjelje, 1. ožujka u 10 sati i 40 minuta na RTL Televiziji!


 

 

 

Komentari - Reci što misliš!

     
InDizajn s Mirjanom Mikulec