InDizajn s Mirjanom Mikulec - nova sezona RTL

https://hr-hr.facebook.com/INdizajnTV.

Na programu:
Nedjelja, 21. rujna u 10:20 sati

Godina:
2014
Žanr:
lifestyle emisija
Voditelj:
Mirjana Mikulec
Zemlja porijekla:
Hrvatska
Trajanje (min):
30
InDizajn s Mirjanom Mikulec

Epizode

Vodimo vas u samo srce Ljubljane, u kultnu slastičarnicu Lolita koja je u samo tri godine slasticama, ali i uređenjem pridobila mnoge poklonike. Na primjeru hodnika od 7 kvadrata pokazat ćemo da se najbolji rezultati postižu kada imate mogućnost prostor urediti od nule, dok ćemo u prilogu „Uradi sam“ pokazati kako samostalno izraditi lampu od drvca za potpalu. Dolaskom proljetnih mjeseci slobodno vrijeme najviše volimo provoditi u vikendicama pa vam u ovoj epizodi nudimo nekoliko savjeta koji će vas inspirirati za osvježenje ili potpuno preuređenje kuće za odmor. Za kraj preuređujemo tinejdžersku sobu s budžetom od 2500 kn.

Dvadesetak kilometara od Ljubljane, na obali Save, smjestilo se golf igralište. Našoj ekipi otvorili su vrata i proveli nas kroz u restoran 'Evergreen' i klupski prostor za sve zaljubljenike u golf, koje su uredili poznati Slovenski arhitektonski studio AKSL. Nakon kuhinje, blagovaonice i izrade video zida, u prilogu „Stvaramo dom“ došao je red na dnevni boravak, a ako ste ljubitelj originalnih stvari i volite svaki komad namještaja personalizirati, obavezno pogledajte prilog „Uradi sam“ u kojem izrađujemo originalne vješalice. Za kraj smo malu kupaonicu staru 30 godina preuredili koristeći boje. 

U petoj epizodi emisije „InDizajn s Mirjanom Mikulec“ vodimo vas u 'Cookie Factory', slastičarnicu u zagrebačkoj Tkaličićevoj ulici, te opremamo prostoriju od 6 kvadrata kako bi je pretvorili u sobu za tinejdžerice. Za one vještih ruku koje vole sami izrađivati poklone za svoje najmilije pokazat ćemo kako izraditi dječju kuhinju, a u rubrici „Inspiracije i trendovi“, na primjeru dnevnog boravka pokazat ćemo važnost završnih detalja. U „Makeoveru“ ćemo kuhinju staru 12 godina, koja nikada nije dovršena, obnoviti i dovršiti do kraja uz nove fronte od punog drveta i nove boje. 

Kad bi arhitektura mogla biti aerodinamična, takva bi bila nova zgrada Ferrarija u Modeni. Osobitost zgrade muzeja leži i u činjenici da futurizam nove, suvremene arhitekture odlično korespondira sa starom rodnom kućom Enza Ferrarija. Upravo tamo vas vodimo u rubrici „Dizajnerski prostor“. Kako bi boravak na otvorenom bio još ugodniji pokazat ćemo vam kako opremiti terasu, dok u mladenačkoj kupaonici zid će urediti poznati zagrebački grafiter, dizajner i ilustrator Lunar. U „Makeoveru“ ćemo na primjeru gotove kupaonice pokazati kako ih bolje iskoristiti i učiniti lijepšim i funkcionalnijim.

Renomirana hrvatska dizajnerica interijera, kolumnistica dnevnih novina, vanjski suradnik specijaliziranih časopisa za uređenje interijera te autorica čak sedam knjiga o dizajnu interijera, Mirjana Mikulec, 21. rujna u nedjelju od 10:20 sati na RTL Televiziji te od 13:35 sati na RTL2, otvara novu, šestu sezonu emisije '"InDizajn s Mirjanom Mikulec".

U novoj sezoni, u novih deset polusatnih epizoda, ove uspješne emisije koja se bavi uređenjem doma, novim trendovima u svijetu interijera te donosi brojne korisne savjete, prikazat će se, uz zagrebačke interijere i atraktivni prostori Zagreba, Splita, Pariza, Kitzbühela i mnogih drugih hrvatskih i europskih gradova.  

Šesta sezona emisije "InDizajn" inspirirat će gledatelje kako preurediti dom ili izraditi zanimljiv i trendy komad namještaja, a Mirjana će se potruditi kako životni prostor učini toplim domom.

 

 

Komentari - Reci što misliš!

     
InDizajn s Mirjanom Mikulec