InDizajn s Mirjanom Mikulec RTL 2

Pogledaj na Facebooku

Na programu:
Nedjelja u 13:50 sati

Pogledaj epizodu

Godina:
2014
Žanr:
lifestyle emisija
Voditelj:
Mirjana Mikulec
Zemlja porijekla:
Hrvatska
Trajanje (min):
30
InDizajn

Epizode

Novu sezonu započinjemo posjetom nekadašnjem kultnom zagrebačkom mjestu 'Atriju', koji je ponovno otvorio svoja vrata. Za njegov novi izgled zadužena su upravo Mirjana Mikulec i njezin tim koji su prilikom uređenja kombinirali više stilova te stvorili skladan prostor začinjen kontrastima. U prvoj epizodi uređujemo terasu kako bismo vas inspirirali za preuređenje vlastite, svim ljubiteljima 'Uradi sam' koncepta donosimo ideju kako izraditi otvoreno ognjište uz iznimno mali budžet. Osim toga, odlazimo u Tirol u posjet Eggeru, poznatoj tvornici pločastih materijala, a i savjetujemo kako u samo nekoliko koraka malu kupaonicu preurediti ormarićima i detaljima.

Ove nedjelje u novoj epizodi „InDizajna s Mirjanom Mikulec“ zavirite u hotel Zur Tenne u Kitzbühelu, pri čijem se uređenju pazilo da svi materijali budu tradicionalni kako bi se postigao tipičan tirolski, ladanjski stil. U rubrici „Stvaramo dom“ nastavljamo s uređenjem jednog stana, a na red su došli kuhinja i blagovaonica. U nastavku vam pokazujemo kako vrlo jednostavno izraditi zdjele i svijećnjake od teracota teglica s minimalnim troškovima, a vodimo vas i u svijet krovnih prozora. Naša poznata pjevačica Danijela Martinović pozvala je Mirjanu da joj pomogne iznenaditi prijateljicu tako što će joj u tri dana preurediti dnevni boravak.

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, u modnom svijetu poznatiji kao ELFS, uređenje poslovnog prostora prepustili su stručnim i maštovitim rukama ekipe InDizajna.

U osmoj epizodi vaše omiljene emisije, koja se bavi trendovima u uređenju interijera i svijeta dizajna te praktičnim savjetima za uređenje prostora, ekipu InDizajna, pod vodstvom Mirjane Mikulec, u svoj su radni studio pustili ELFS-i.

Novi prostor modnog dvojca nalazi se u starom donjogradskom stanu u centru Zagreba. Dečki su odlučili urediti prostor za sastanke. Željeli zadržati starinski štih, ali ga i obogatiti modernim elementima. S obzirom na to da nisu bili sigurni kako sve to postići, u pomoć im je došao InDizajn tim. Zajedničkom odlukom zadržana je stara stolarija i obloge radijatora, a ostale intervencije u prostoru dečki su u potpunosti prepustili Mirjani.

 Kako bi se dodatno pojačali klasični elementi uređenja korištene su štukature i rozete u kombinaciji sa stilskom komodom. Prostor je obogaćen modernim prozirnim stolicama, stolom izrađenim od imitacije betona i starog šivaćeg postolja, a samo je za ovaj prostor posebno izrađen luster od starih kotača i kablova.

Uz to što vas vodimo u novouređeni poslovni prostor modnog dvojca, u centru Pariza otvaramo vrata stana koji je uredio i u kojem živi poznati pariški dizajner Godfroy de Virieu.  Za sve kojima nedostaje fotelja na vikendici i mali udoban kutak za čitanje u rubrici „Uradi sam“ mogu pogledati kako od stare špule dobiti udobnu fotelju atraktivnog izgleda.

 

U današnjoj epizodi „InDizajna“ zavirite u stan poznatog hrvatskog arhitekta Miljenka Dumenčića, pratite opremanje dnevnog prostora obiteljske kuće i naučite izraditi dekoracije za zidove pomoću rozeta. U drugom dijelu emisije saznajte kako kombinirati različite komade namještaja  i pogledajte kako smo preuredili dnevni boravak Sandre Bagarić.

Renomirana hrvatska dizajnerica interijera, kolumnistica dnevnih novina, vanjski suradnik specijaliziranih časopisa za uređenje interijera te autorica čak sedam knjiga o dizajnu interijera, Mirjana Mikulec od 13:50 sati na RTL2 donosi šestu sezonu emisije '"InDizajn s Mirjanom Mikulec".

U polusatnim epizoda ove uspješne emisije koja se bavi uređenjem doma, novim trendovima u svijetu interijera, Mirjana Mikulec donosi brojne korisne savjete, prikazat će se, uz zagrebačke interijere i atraktivni prostori Zagreba, Splita, Pariza, Kitzbühela i mnogih drugih hrvatskih i europskih gradova.  

Šesta sezona emisije "InDizajn" inspirirat će gledatelje kako preurediti dom ili izraditi zanimljiv i trendy komad namještaja, a Mirjana će se potruditi kako životni prostor učini toplim domom.

 

 

Komentari - Reci što misliš!

     
InDizajn