InDizajn s Mirjanom Mikulec RTL 2

Pogledaj na Facebooku

Na programu:
Nedjelja u 13:50 sati

Pogledaj epizodu

Godina:
2014
Žanr:
lifestyle emisija
Voditelj:
Mirjana Mikulec
Zemlja porijekla:
Hrvatska
Trajanje (min):
30
InDizajn

Epizode

Novu sezonu započinjemo posjetom nekadašnjem kultnom zagrebačkom mjestu 'Atriju', koji je ponovno otvorio svoja vrata. Za njegov novi izgled zadužena su upravo Mirjana Mikulec i njezin tim koji su prilikom uređenja kombinirali više stilova te stvorili skladan prostor začinjen kontrastima. U prvoj epizodi uređujemo terasu kako bismo vas inspirirali za preuređenje vlastite, svim ljubiteljima 'Uradi sam' koncepta donosimo ideju kako izraditi otvoreno ognjište uz iznimno mali budžet. Osim toga, odlazimo u Tirol u posjet Eggeru, poznatoj tvornici pločastih materijala, a i savjetujemo kako u samo nekoliko koraka malu kupaonicu preurediti ormarićima i detaljima.

Ove nedjelje u novoj epizodi „InDizajna s Mirjanom Mikulec“ zavirite u hotel Zur Tenne u Kitzbühelu, pri čijem se uređenju pazilo da svi materijali budu tradicionalni kako bi se postigao tipičan tirolski, ladanjski stil. U rubrici „Stvaramo dom“ nastavljamo s uređenjem jednog stana, a na red su došli kuhinja i blagovaonica. U nastavku vam pokazujemo kako vrlo jednostavno izraditi zdjele i svijećnjake od teracota teglica s minimalnim troškovima, a vodimo vas i u svijet krovnih prozora. Naša poznata pjevačica Danijela Martinović pozvala je Mirjanu da joj pomogne iznenaditi prijateljicu tako što će joj u tri dana preurediti dnevni boravak.

U današnjoj epizodi „InDizajna“ zavirite u stan poznatog hrvatskog arhitekta Miljenka Dumenčića, pratite opremanje dnevnog prostora obiteljske kuće i naučite izraditi dekoracije za zidove pomoću rozeta. U drugom dijelu emisije saznajte kako kombinirati različite komade namještaja  i pogledajte kako smo preuredili dnevni boravak Sandre Bagarić.

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, u modnom svijetu poznatiji kao ELFS, uređenje poslovnog prostora prepustili su stručnim i maštovitim rukama ekipe InDizajna.

U osmoj epizodi vaše omiljene emisije, koja se bavi trendovima u uređenju interijera i svijeta dizajna te praktičnim savjetima za uređenje prostora, ekipu InDizajna, pod vodstvom Mirjane Mikulec, u svoj su radni studio pustili ELFS-i.

Novi prostor modnog dvojca nalazi se u starom donjogradskom stanu u centru Zagreba. Dečki su odlučili urediti prostor za sastanke. Željeli zadržati starinski štih, ali ga i obogatiti modernim elementima. S obzirom na to da nisu bili sigurni kako sve to postići, u pomoć im je došao InDizajn tim. Zajedničkom odlukom zadržana je stara stolarija i obloge radijatora, a ostale intervencije u prostoru dečki su u potpunosti prepustili Mirjani.

 Kako bi se dodatno pojačali klasični elementi uređenja korištene su štukature i rozete u kombinaciji sa stilskom komodom. Prostor je obogaćen modernim prozirnim stolicama, stolom izrađenim od imitacije betona i starog šivaćeg postolja, a samo je za ovaj prostor posebno izrađen luster od starih kotača i kablova.

Uz to što vas vodimo u novouređeni poslovni prostor modnog dvojca, u centru Pariza otvaramo vrata stana koji je uredio i u kojem živi poznati pariški dizajner Godfroy de Virieu.  Za sve kojima nedostaje fotelja na vikendici i mali udoban kutak za čitanje u rubrici „Uradi sam“ mogu pogledati kako od stare špule dobiti udobnu fotelju atraktivnog izgleda.

 

Renomirana hrvatska dizajnerica interijera, kolumnistica dnevnih novina, vanjski suradnik specijaliziranih časopisa za uređenje interijera te autorica čak sedam knjiga o dizajnu interijera, Mirjana Mikulec od 13:50 sati na RTL2 donosi šestu sezonu emisije '"InDizajn s Mirjanom Mikulec".

U polusatnim epizoda ove uspješne emisije koja se bavi uređenjem doma, novim trendovima u svijetu interijera, Mirjana Mikulec donosi brojne korisne savjete, prikazat će se, uz zagrebačke interijere i atraktivni prostori Zagreba, Splita, Pariza, Kitzbühela i mnogih drugih hrvatskih i europskih gradova.  

Šesta sezona emisije "InDizajn" inspirirat će gledatelje kako preurediti dom ili izraditi zanimljiv i trendy komad namještaja, a Mirjana će se potruditi kako životni prostor učini toplim domom.

 

 

Komentari - Reci što misliš!

     
InDizajn