InDizajn s Mirjanom Mikulec RTL

https://hr-hr.facebook.com/INdizajnTV.

Na programu:
Nedjelja, 21. rujna u 10:20 sati

Pogledaj epizodu

Godina:
2014
Žanr:
lifestyle emisija
Voditelj:
Mirjana Mikulec
Zemlja porijekla:
Hrvatska
Trajanje (min):
30

Epizode

Kad bi arhitektura mogla biti aerodinamična, takva bi bila nova zgrada Ferrarija u Modeni. Osobitost zgrade muzeja leži i u činjenici da futurizam nove, suvremene arhitekture odlično korespondira sa starom rodnom kućom Enza Ferrarija. Upravo tamo vas vodimo u rubrici „Dizajnerski prostor“. Kako bi boravak na otvorenom bio još ugodniji pokazat ćemo vam kako opremiti terasu, dok u mladenačkoj kupaonici zid će urediti poznati zagrebački grafiter, dizajner i ilustrator Lunar. U „Makeoveru“ ćemo na primjeru gotove kupaonice pokazati kako ih bolje iskoristiti i učiniti lijepšim i funkcionalnijim.

Novu sezonu započinjemo posjetom nekadašnjem kultnom zagrebačkom mjestu 'Atriju', koji je ponovno otvorio svoja vrata. Za njegov novi izgled zadužena su upravo Mirjana Mikulec i njezin tim koji su prilikom uređenja kombinirali više stilova te stvorili skladan prostor začinjen kontrastima. U prvoj epizodi uređujemo terasu kako bismo vas inspirirali za preuređenje vlastite, svim ljubiteljima 'Uradi sam' koncepta donosimo ideju kako izraditi otvoreno ognjište uz iznimno mali budžet. Osim toga, odlazimo u Tirol u posjet Eggeru, poznatoj tvornici pločastih materijala, a i savjetujemo kako u samo nekoliko koraka malu kupaonicu preurediti ormarićima i detaljima.

Ove nedjelje u novoj epizodi „InDizajna s Mirjanom Mikulec“ zavirite u hotel Zur Tenne u Kitzbühelu, pri čijem se uređenju pazilo da svi materijali budu tradicionalni kako bi se postigao tipičan tirolski, ladanjski stil. U rubrici „Stvaramo dom“ nastavljamo s uređenjem jednog stana, a na red su došli kuhinja i blagovaonica. U nastavku vam pokazujemo kako vrlo jednostavno izraditi zdjele i svijećnjake od teracota teglica s minimalnim troškovima, a vodimo vas i u svijet krovnih prozora. Naša poznata pjevačica Danijela Martinović pozvala je Mirjanu da joj pomogne iznenaditi prijateljicu tako što će joj u tri dana preurediti dnevni boravak.

U današnjoj epizodi „InDizajna“ zavirite u stan poznatog hrvatskog arhitekta Miljenka Dumenčića, pratite opremanje dnevnog prostora obiteljske kuće i naučite izraditi dekoracije za zidove pomoću rozeta. U drugom dijelu emisije saznajte kako kombinirati različite komade namještaja  i pogledajte kako smo preuredili dnevni boravak Sandre Bagarić.

Renomirana hrvatska dizajnerica interijera, kolumnistica dnevnih novina, vanjski suradnik specijaliziranih časopisa za uređenje interijera te autorica čak sedam knjiga o dizajnu interijera, Mirjana Mikulec, 21. rujna u nedjelju od 10:20 sati na RTL Televiziji te od 13:35 sati na RTL2, otvara novu, šestu sezonu emisije '"InDizajn s Mirjanom Mikulec".

U novoj sezoni, u novih deset polusatnih epizoda, ove uspješne emisije koja se bavi uređenjem doma, novim trendovima u svijetu interijera te donosi brojne korisne savjete, prikazat će se, uz zagrebačke interijere i atraktivni prostori Zagreba, Splita, Pariza, Kitzbühela i mnogih drugih hrvatskih i europskih gradova.  

Šesta sezona emisije "InDizajn" inspirirat će gledatelje kako preurediti dom ili izraditi zanimljiv i trendy komad namještaja, a Mirjana će se potruditi kako životni prostor učini toplim domom.

 

 

Komentari - Reci što misliš!

     
InDizajn s Mirjanom Mikulec