Eurojackpot RTL

https://www.lutrija.hr/cms/Eurojackpot

Na programu:

Petak u 23:05 sati

Godina:
2013
Voditelj:
Antonija Stupar Jurkin
Trajanje (min):
5
Eurojackpot

Petkom od 23.05 sati na RTL Televiziji se prikazuje izvlačenje kuglica iz finskog Helsinkija za najmanje 10 milijuna eura dobitka!

Hrvatska je postala 14. zemlja sudionica igre Eurojackpot i pridružila se velikoj obitelji od 240 milijuna građana EU. Hrvatska Lutrija u ovu zajednicu ulazi zajedno s lutrijama Švedske, Norveške, Islanda, Litve i Latvije.

Eurojackpot jedna je od najomiljenijih igara na sreću stanovnika Unije. Od osnutka u ožujku 2012. godine pa do danas Eurojackpot je podijelio više od 200 milijuna eura. Najveći dobitak je otišao u Finsku, nevjerojatnih 29.540.641,50 Eura! 

Voditeljica RTL Extra Magazina, Antonija Stupar Jurkin, postala je zaštitno lice i voditeljica Eurojackpota, koji se prikazuje svakog petka u 23.05 sati na RTL Televiziji!

„Vjerujem da će nova igra biti vrlo popularna, dobici su zaista privlačni. Moram priznati da sam čak i ja, koja nisam dosad igrala ovu vrstu igara, odlučila uplatiti prvu kombinaciju. Nikada se ne zna. Ne propustite nas gledati svaki petak u 23.05 sati na RTL Televiziji“ – izjavila je Antonija.

Eurojackpot – petkom u 23.05 sati na RTL Televiziji!

 

Komentari - Reci što misliš!

     
Eurojackpot