Kraljevi leda: Smrtonosne ceste RTL 2

IRT: Deadliest roads

Na programu:
Nedjelja u 21:55 sati

Pogledaj epizodu

Godina:
2010
Žanr:
dokumentarni reality
Zemlja porijekla:
SAD
Trajanje (min):
50
Kraljevi leda: Smrtonosne ceste

Epizode

Timovi koji se voze po smrtonosnim cestama zabavit će se kada vide da vozači Tim Zickuhr i GW Boles pokažu što su dobili u Boliviji. Povratak na cestu posljednja je prilika timovima za dokazivanje da mogu proči smrtonosnu cestu prije odlaska u Peru. Moraju proći uske, strme i planiske ceste.

Led se topi, a posade su u u bijesnoj trci kako bi prešli Langley i prevezli teret natrag u Inuvik prije nego što Arktičke vode prekriju cestu.

Vozač Dave Redmon do svog će novog odredišta morati voziti zloglasnom cestom, i to kamion koji već dugo nije bio na popravku. Svakih nekoliko kilometara Dave mora stati i popraviti raspadnute dijelove kamiona, čak i noću. I dok Ricka izluđuje prometni kaos i gužva, Lisa opet mora voziti uskom cestom zbog koje je nedavno zamalo dala otkaz. Niti ovaj put vožnja joj neće biti laka, ponajviše zbog ispuhanih guma na kamionu.

„Kraljevi leda: Smrtonosne ceste“ donose nove pustolovine vozača kamiona, ovaj put onih koji riskiraju svoje živote vozeći po najopasnijim cestama najvećeg planinskog masiva na svijetu, Himalaja. Rick Yemm, Alex Debogorski i Lisa Kelly hrabri su vozači koji zarađuju novac prevozeći vrijedna dobra po cijeloj Indiji, prolazeći velikim kamionima kroz nenaseljena područja po uskim planinskim cestama koje se svakog trena mogu urušiti zbog groznih vremenskih uvjeta. Kako ih nesretni slučajevi na putu ne bi iznenadili, svaki je vozač prošao tečaj preživljavanja u neljudskim uvjetima, no pitanje je hoće li im oni biti od pomoći pri prijevozu sve nestabilnijih, ali jako skupih tereta.

Komentari - Reci što misliš!

     
Kraljevi leda: Smrtonosne ceste