Pet na pet RTL

Family feud

Pogledaj na Facebooku

Na programu:
Ponedjeljak - petak u 19:15 sati

Pogledaj epizodu

Godina:
2014
Žanr:
kviz
Voditelj:
Davor Dretar Drele
Zemlja porijekla:
Hrvatska/ SAD
Trajanje (min):
45

Epizode

Ekipa The Besteni stigla je u našu emisiju  vođena taman kupljenim GPS-om, a koliko će im to pomoći nadjačati modno osviještene Bosiljevce te je li Drele ošišao svoju bujnu, crnu kosu, otkrijte večeras u 19:15.

Iako su pokazali dominaciju u prošloj epizodi, ekipu The Besteni danas će dočekati novo opasno iznenađenje. Pet plesačica u vrhunskoj kondiciji plesnim koracima grabit će prema pobjedi, a hoće li ih u tome omesti Dreletovo skakutanje po studiju, saznajte u novoj epizodi kviza.

Ekipa iz iste zgrade, Veseli susjedi, svojim poznavanjem pita pokušat će odmah na početku ostaviti svoje protivnike bodovno daleko iza sebe. No je li kulinarsko znanje jedino što će odrediti pobjednike i pomoći u osvajanju brze love?

Od čega sve oči mogu biti crvene i što većina roditelja jedva čeka da njihovo dijete napravi, samo je dio pitanja na koja će dvije suprotstavljene ekipe večeras morati odgovoriti kako bi osvojili dnevnu nagradu!

Veseli The Besteni uz smijeh i zabavu dogurali su do pete epizode i jurišaju po petu pobjedu. Kako to do sada nikome nije uspjelo, držimo im fige da budu prvi! No na putu do toga zagrebački Vatrogasci pokušat će im pomrsiti planove točnim odgovorima, ali i odličnim vokalnim sposobnostima. Kako zvuči „Sanja“ kada je izvodi ekipa Vatrogasaca, pogledajte večeras na RTL-u!

Pet prirodnih plavuša pokušat će nadjačati ekipu Vatrogasaca, no hoće li njihov stav o promjenama koje muškarci mogu napraviti na sebi kako bi bili privlačniji dati prave rezultate? I zašto se Drele odjednom boji da će se pojaviti njegova supruga s toljagom u ruci? 

Koji je rock-band bio popularan u 80-ima te kako pjesme poznatih izvođača zvuče u izvedbi naših ekipa na čelu s raspjevanim Dreletom, pogledajte u 19:15 na RTL-u!

Što žena može pronaći i pomisliti da muž ima ljubavnicu? Što moramo držati izvan dohvata male djece? Sve su to izazovi s kojima će se susresti naše današnje ekipe..

Ekipa zgodnih Bankarki pokušat će pobijediti ekipu Rubelji, no to im neće baš lako poći za rukom. Hoće li se o pobjedniku opet odlučivati u posljednjoj igri?

Drele će od naših timova pokušati saznati što nekim muškarcima daje osjećaj moći... hoće li u odgovorima biti bolji muški ili ženski članovi ekipa – pogledajte večeras...

Zabavni obiteljski kviz „Pet na pet“, koji je tijekom prve sezone emitiranja privukao veliki broj gledatelja, vraća se na ekrane RTL-a s novim, još zabavnijim okršajima u znanju! Voditelj kviza Davor Dretar Drele od ponedjeljka će u studiju ugostiti šarolike ekipe natjecatelja koji će imati priliku osvojiti primamljive novčane nagrade. U novoj sezoni, osim timova obitelji, za suprotnim pultovima naći će se muževi i žene, piciginaši i Rimljani, Dalmatinci i Slavonci, tamburaši i vatrogasci, mažoretkinje i susjede te mnogi drugi.

Jedan od natjecatelja iz ekipe piciginaša, koji će svoju sreću okušati već u prvom tjednu prikazivanja kviza, bit će i proslavljeni glazbenik Goran Karan. Osim što će se svojim zanimljivim odgovorima boriti da njegova ekipa što duže ostane u igri, Goran će u studiju s prijateljima zaigrati picigin i zapjevati s Dreletom. Osim Gorana, među natjecateljima će se naći, dok će jedan natjecatelj iskoristiti priliku za "element iznenađenja" i zatražiti ruku svoje bolje polovice.

Uz najdugovječniji, najgledaniji i jedan od najopuštenijih kvizova na svijetu, snimljen prema licenci produkcijske kuće Fremantle Media pod originalnim nazivom „Family Feud“, već se godinama zabavljaju generacije obitelji diljem svijeta jer u njemu odgovore znaju svi, bez obzira na godine, stručnu spremu, znanje i iskustvo. U svakoj se epizodi natječu dva tima po pet članova dajući odgovore na otkačena i neobična pitanja iz svakidašnjice, poput što sve sadrži ženska torbica, koji je najbolji prirodni lijek protiv prehlade ili navesti pojam koji se veže uz pridjev 'kineski', s ciljem pronalaska onog odgovora kojeg se sjetilo najviše anketiranih ljudi. Pobjednička je ekipa ona koja na kraju emisije sakupi najviše bodova te kao takva ima mogućnost odigrati i šesti krug igre „Brza lova“ te nastaviti natjecanje u idućoj emisiji.

Ukoliko ste propustili neku od emisija iz prošle sezone, ali i dosad neviđene scene - pogledajte ih na našem YouTube kanalu!

https://www.youtube.com/user/petnapethr

Komentari - Reci što misliš!

     
Pet na pet