Pet na pet RTL

Family feud

https://www.youtube.com/user/petnapethr

Na programu:

Ponedjeljak - petak u 19:15 sati

Pogledaj epizodu

Godina:
2015
Žanr:
kviz
Voditelj:
Davor Dretar Drele
Zemlja porijekla:
Hrvatska/ SAD
Trajanje (min):
45

Epizode

Nova sezona kviza ‘Pet na pet’ s voditeljem Davorom Dretarom Dreletom vraća se na male ekrane, od ponedjeljka, 09. veljače, od 19.15 sati. Zabavan kviz s mnoštvom interesantnih činjenica zasigurno će razveseliti gledatelje, a već u ponedjeljak nova sezona započinje okršajem slavnih natjecatelja! U prvoj epizodi treće sezone snage će odmjeriti „Vještice“ i „Začarani“, a iza slikovitih imena timova nalazi se deset zvijezda RTL-ove hit-serije „Vatre ivanjske“.

Voditelj kviza Davor Dretar Drele ugostiti  će šarolike ekipe natjecatelja koji će imati priliku osvojiti primamljive novčane nagrade.

Uz najdugovječniji, najgledaniji i jedan od najopuštenijih kvizova na svijetu, snimljen prema licenci produkcijske kuće Fremantle Media pod originalnim nazivom „Family Feud“, već se godinama zabavljaju generacije obitelji diljem svijeta jer u njemu odgovore znaju svi, bez obzira na godine, stručnu spremu, znanje i iskustvo. U svakoj se epizodi natječu dva tima po pet članova dajući odgovore na otkačena i neobična pitanja iz svakidašnjice, poput što sve sadrži ženska torbica, koji je najbolji prirodni lijek protiv prehlade ili navesti pojam koji se veže uz pridjev 'kineski', s ciljem pronalaska onog odgovora kojeg se sjetilo najviše anketiranih ljudi. Pobjednička je ekipa ona koja na kraju emisije sakupi najviše bodova te kao takva ima mogućnost odigrati i šesti krug igre „Brza lova“ te nastaviti natjecanje u idućoj emisiji.

Ukoliko ste propustili neku od emisija iz prošle sezone, ali i dosad neviđene scene - pogledajte ih na našem YouTube kanalu!

https://www.youtube.com/user/petnapethr

Komentari - Reci što misliš!

     
Pet na pet