Pet na pet RTL

Family feud

Pogledaj na Facebooku

Na programu:
Ponedjeljak - petak u 19:15 sati

Pogledaj epizodu

Godina:
2014
Žanr:
kviz
Voditelj:
Davor Dretar Drele
Zemlja porijekla:
Hrvatska/ SAD
Trajanje (min):
45

Epizode

Zabavni obiteljski kviz „Pet na pet“, koji je tijekom prve sezone emitiranja privukao veliki broj gledatelja, vraća se na ekrane RTL-a s novim, još zabavnijim okršajima u znanju! Voditelj kviza Davor Dretar Drele od ponedjeljka će u studiju ugostiti šarolike ekipe natjecatelja koji će imati priliku osvojiti primamljive novčane nagrade. U novoj sezoni, osim timova obitelji, za suprotnim pultovima naći će se muževi i žene, piciginaši i Rimljani, Dalmatinci i Slavonci, tamburaši i vatrogasci, mažoretkinje i susjede te mnogi drugi.

Jedan od natjecatelja iz ekipe piciginaša, koji će svoju sreću okušati već u prvom tjednu prikazivanja kviza, bit će i proslavljeni glazbenik Goran Karan. Osim što će se svojim zanimljivim odgovorima boriti da njegova ekipa što duže ostane u igri, Goran će u studiju s prijateljima zaigrati picigin i zapjevati s Dreletom. Osim Gorana, među natjecateljima će se naći, dok će jedan natjecatelj iskoristiti priliku za "element iznenađenja" i zatražiti ruku svoje bolje polovice.

Uz najdugovječniji, najgledaniji i jedan od najopuštenijih kvizova na svijetu, snimljen prema licenci produkcijske kuće Fremantle Media pod originalnim nazivom „Family Feud“, već se godinama zabavljaju generacije obitelji diljem svijeta jer u njemu odgovore znaju svi, bez obzira na godine, stručnu spremu, znanje i iskustvo. U svakoj se epizodi natječu dva tima po pet članova dajući odgovore na otkačena i neobična pitanja iz svakidašnjice, poput što sve sadrži ženska torbica, koji je najbolji prirodni lijek protiv prehlade ili navesti pojam koji se veže uz pridjev 'kineski', s ciljem pronalaska onog odgovora kojeg se sjetilo najviše anketiranih ljudi. Pobjednička je ekipa ona koja na kraju emisije sakupi najviše bodova te kao takva ima mogućnost odigrati i šesti krug igre „Brza lova“ te nastaviti natjecanje u idućoj emisiji.

Ukoliko ste propustili neku od emisija iz prošle sezone, ali i dosad neviđene scene - pogledajte ih na našem YouTube kanalu!

https://www.youtube.com/user/petnapethr

Komentari - Reci što misliš!

     
Pet na pet