Vijesti na temuJadranka Kosor

 • Hernádi NALJUTIO JADRANKU KOSOR

  'Nevjerojatno, to je kao da sada o problemima u INA-i pregovara sa mnom' Zsolt Hernadi i Jadranka Kosor  

  Hernádi se u ekskluzivnom razgovoru za RTL Danas prisjetio svog ručka s Ivom Sanaderom iako on tada nije bio premijer, već je tu dužnost obavljala Jadranka Kosor.

  prije 9 dana

 • BIVŠA PREMIJERKA NA PISTI

  Jadranka Kosor zauzela gard s manekenkama Jadranka Kosor  

  Nekad je bila predsjednica HDZ-a i hrvatske vlade. Jučer je bila uvažena gošća na reviji Udruge manekena Hrvatske. Je li se to Jadranka Kosor modno osvijestila ili je počela lobirati za svoj novi politički angažman?

  prije 15 dana

 • Kosor na gabrićevoj listi

  'Pobijedit će onaj koji se prvi riješi svoga predsjednika' Jadranka Kosor  

  Bivša predsjednica HDZ-a i Vlade RH smještena je na vlastiti zahtjev, a novinarima je rekla kako svojim mjestom želi poduprijeti ideju okupljanja ljudi i građenja mostova među ljudima.

  prije 16 dana

 • povratak kući

  Je li premijer Milanović opravdao svoj put u Australiju? Zoran Milanović  

  Nakon jedanaestodnevne turneje po Australiji i Novom Zelandu, premijer Milanović se sutra vraća u Zagreb. Za svog je boravka bio obasut kritikama i u domovini, a i u Australiji. U Hrvatskoj je bio problem što je otišao na tako dug put u vrijeme donošenja rebalansa, zbog njegova je izbivanja odgođena sjednica vlade, dok su ga australski Hrvati pitali zašto je uopće došao. Je li opravdao tako dug pu...

  prije 30 dana

 • KOSOR O PRESUDI ZA FIMI MEDIJU

  'Ne osjećam odgovornost za ono što nisam znala' Jadranka Kosor, Ivo Sanader

  Presuda u slučaju Fimi media očekivano je izazvala brojne reakcije u Hrvatskom saboru.

  11.03.2014.

 • POZITIVNIM ZAKONIMA UNATOČ

  'Žene u Hrvatskoj nisu ravnopravne!' Jadranka Kosor

  Omjer naših zastupnika u Europskom parlamentu je ravnomjerno raspoređen između muškaraca i žena, 50:50 posto, dok je zastupljenost žena u Hrvatskom saboru prema rezultatima zadnjih parlamentarnih izbora 25 posto.

  08.03.2014.

 • raskošna svadba

  HDSSB-ovac Salapić uplovio u bračnu luku, na vjenčanje došla i Kosor Vjenčanje, Svadba, Josip Salapić, Ana Čalušić  

  Josip Salapić i Ana Čalušić uplovili su u bračnu luku uz prijatelje i obitelj, ali i brojna lica s domaće političke scene.

  22.12.2013.

 • PRAVO NA POSVOJENJE DJETETA

  Zašto su izvanbračne zajednice opet diskriminirane?! Milanka Opačić

  Tijekom saborske rasprave o prijedlogu Obiteljskog zakona dio zastupnica je istaknuo problem diskriminiranja izvanbračnih zajednica.

  10.12.2013.

 • prošle su dvije godine

  Je li na polovici Vladina mandata čaša polupuna ili poluprazna? Kukuriku koalicija  

  Kako Vlada stoji nakon dvije godine mandata, ovisi koga pitate. Vladajući tvrde da se pomaci vide, a oporba ih ne štedi. Ipak, gotovo svi makroekonomski pokazatelji lošiji su nego kad je Kukuriku savez osvojio vlast.

  04.12.2013.

 • ušteda na najmu

  'Potpisala sam odluku o kupnji zgrade u Planinskoj' Jadranka Kosor, Ivo Sanader

  Jadranka Kosor potvrdila da je odluka o kupnji zgrade u Planinskoj donesena na zatvorenoj sjednici Vlade te da je ona potpisala odluku o kupnji zgrade.

  04.12.2013.

 • Borba protiv nasilja

  Crne hrvatske statistike: Svakih 15 minuta jedna je žena pretučena Zlostavljanje, Nasilje, Nasilje nad ženama  

  Svakih petnaestak minuta jedna je žena u Hrvatskoj pretučena. 30-ak žena na godinu ubiju njihovi partneri samo zato što su htjele prekinuti vezu i pobjeći od zlostavljača. Kako bi upozorili na to zlo, obilježen je i Međunarodni dan nasilja nad ženama.

  25.11.2013.

 • GLUMAČKI DEBI JADRANKE KOSOR

  Kako se bivša premijerka snašla na daskama koje život znače? Jadranka Kosor  

  Da za nove izazove nikad nije kasno, pa čak ni nakon prilično burne političke karijere, sinoć je u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti pokazala Jadranka Kosor. Kontroverzna predstava "Sedam", u kojoj je jednokratno odigrala jednu od glavnih uloga, u bivšoj je premijerki probudila neočekivanu tremu. Kako se snašla kao glumica i misli li se nakon politike detaljnije baviti glumom?

  24.11.2013.

 • Ministar poručio šimuniću

  'Pronaći ću ti dobrog profesora da ti objasni što znači taj poklič' Ovako su hrvatski nogometaši slavili plasman u Brazil

  Pobjeda Hrvatske nad Islandom gotovo je pala u drugi plan zbog postupka Josipa Šimunića koji je s gledateljima vikao 'Za dom spremni'. Iz političkih krugova dolaze brojne negativne reakcije na njegov potez.

  20.11.2013.

 • 'Kud Ivo, tu i ja'

  Jadranka Kosor uzalud došla na suđenje Sanaderu! Ivo Sanader, Jadranka Kosor

  Jadranka Kosor danas je trebala sjesti na klupu za svjedoke u slučaju Planinska, no ročište je odgođeno za 4. prosinca jer je Ivi Sanaderu bilo loše.

  14.11.2013.

 • SANADER PODIGAO PRAŠINU

  Ostojić uvjerava: 'Bivša premijerka nije bila prisluškivana!' Jadranka Kosor, Prisluškivanje  

  Bivša premijerka jučer je najavila da će od nadležnih institucija zatražiti da istraže kojim je dokumentima obrana bivšeg šefa vlade i HDZ-a Ive Sanadera željela dokazati njenu navodnu komunikaciju s DORH-om i navodne pritiske da se Sanader procesuira.

  07.11.2013.

 • što je to 'pop politika'?

  Novi trend: Političari postaju estradne zvijezde! Bandić, Kosor  

  Dok se pjevači i glumci svim sredstvima bore za medijski prostor, minute u žutim i inim rubrikama polako, ali sigurno im sve češće uzimaju političari! Sve je više političkih lica koja graniče s estradnim zvijezdama, pritom se služeći svjetski prokušanim trikovima kojima, unatoč lošim odlukama, i dalje ostaju na naslovnicama. Sve o posve novoj kategoriji nazvanoj 'pop politika', doznajte u prilogu!

  29.10.2013.

 • Životna škola Jadranke Kosor

  Bivša premijerka odgovara na vruća pitanja o životu i ljubavi! (thumbnail)  

  Političarka koja iza sebe ima jednu od najtežih godina, ali i tjedan u kojem smo vidjeli i njene suze, napokon je pristala na intervju za Extra Magazin.

  06.10.2013.

 • lišen političkih pitanja

  Ne propustite intervju s Jadrankom Kosor! Antonija Supar

  U intervjuu koji će biti lišen političkih pitanja, gledatelji će imati priliku upoznati bivšu hrvatsku premijerku u dosad neviđenom svijetlu, koja će davati odgovore na vrlo privatna pitanja.

  06.10.2013.