Vijesti na temuRuža vjetrova

 • KONAČNI UDARAC

  Nives doživljava ljubavni slom pred vjenčanje! Ruža vjetrova  

  Kao da su se sve kockice posložile u životu najomiljenije zlice Nives Odak. Pronašla je muškarca svog života kojem je stalo do novca u istoj mjeri kao i njoj i uspjela je spojiti posao sa užitkom. U novom tjednu 'Ruže vjetrova' Ivan zadaje završni udarac koji će potpuno slomiti obitelj Odak!

  30.04.2012.

 • posložile su se kockice

  Nives Ivanković napokon u vjenčanici! Ruža vjetrova  

  Nakon što ju je Ivan zaprosio, najpopularnija zlica malih tv ekrana, Nives Odak, jedva je dočekala krenuti u potragu za savršenom vjenčanicom! I pronašla ju je! Pripreme za vjenčanje teku prema planu.

  26.04.2012.

 • OSVETA OSTAVLJENOG SINA

  Zavodnik Petar krije mračnu tajnu! Slavko Sobin Petar Ruža vjetrova

  Slavko Sobin se pridružio ekipi Ruže vjetrova u ulozi Petra, Markovog prijatelja. Petar krije mračnu tajnu i uopće nije onakav kakvim se prikazuje. Razlog njegova dolaska u Split je osveta!

  23.04.2012.

 • Ljubav napušta 'Ružu vjetrova'

  Zbog izdaje Ines ostavlja Marka Ines i Marko, Ruža vjetrova  

  Nakon što je saznala da je Marko cijelo vrijeme znao tko je odgovoran za njezinu otmicu, Ines ne može pobjeći od osjećaja kako ju je ljubav njezinog života izdala. Vraća Marku prsten i misli da ljubav ovaj put neće pobijediti.

  20.04.2012.

 • AUDI ODLETIO U ZRAK

  Velika eksplozija automobila u splitskom predgrađu! Eksplozija Ruža vjetrova

  U 143. epizodi popularne serije 'Ruža vjetrova' dogodit će se velika eksplozija automobila. Počinitelj je zasad nepoznat, a žrtva još nije identificirana…

  06.04.2012.

 • DRAMA U 'RUŽI VJETROVA'

  Tragična smrt unijela totalni kaos u njihove živote (thumbnail)  

  Nakon brojnih zahtjeva i upita građana RTL Televizija je odlučila ispuniti zahtjeve gledatelja popularne dramske serije. Tako će vjerni štovatelji 'Ruže vjetrova' od 30. ožujka opet moći uživati u zgodama i nezgodama svojih najdražih likova svaki radni dan!

  30.03.2012.

 • KRAJ POZNATOG ZAVODNIKA?

  Dosta mu je života: Milivoj skočio sa litice Ruža vjetrova

  Novi tjedan "Ruže vjetrova" donosi dramatične preokrete, a Milivoj sve dublje pada u depresiju te odluči počiniti samoubojstvo. Je li ovo kraj poznatog zavodnika?

  23.03.2012.

 • DJEVOJKA IZ TORTE

  Najpopularnija hrvatska zlica unosi pomutnju Ruža vjetrova

  Sa prvim proljetnim danima i najpopularnijoj hrvatskoj zlici, Nives Ivanković, koja u seriji 'Ruža vjetrova' glumi istoimenu negativku, slijeću leptirići, ali u trbuh. 15.000 fanova mogu očekivati neočekivano!

  23.03.2012.

 • BRAK MATOŠIĆEVIH SE RASPAO

  Marko zbog Ines udario oca Stipu Marko Marica Stipe Ruža vjetrova

  Smjerovi vjetrova u popularnoj seriji RTL Televizije opet se mijenjaju! Suzanin život će promijeniti tajnoviti Ivan, dok će Marko udariti oca nakon što mu je rekao da Ines nije žena za njega.

  21.02.2012.

 • Novi zapleti u 'Ruži vjetrova'

  Drama, panika, prijetnja - tjedan pun intriga! Sara Ruža vjetrova

  Sara je u bolnici, Matošići u panici, Ines vodi rat s poslom, Ante sve više doprinosi raskolu između nje i Marka, Edo je suočen s prijetnjama kamatara, Ana pomisli kako je Srđan vara s Milom, Milivoj odlazi od Suzane – novi tjedan u 'Ruži vjetrova' neće biti nimalo lagan za vaše najdraže obitelji Jelavić, Matošić i Odak!

  14.02.2012.

 • KRIVI ŽIVOTNI PUT

  Pod utjecajem droge Sara doživjela prometnu nesreću! Ruža vjetrova

  Ruže baš i ne cvatu najdražim glumcima popularne serije RTL Televizije „Ruža vjetrova“. Mila je izgubila Srđana, Ana još uvijek nije sigurna tko je otac njezinog djeteta, Ante pokušava razdvojiti Ines i Marka, dok Sara, najmlađa članica obitelji Matošić, propada sve dublje u paklu droge.

  07.02.2012.

 • KAKAV ZAVODNIK

  Najpoželjniji hrvatski neženja napokon pred oltarom! ruža vjetrova  

  Popularna RTL-ova serija, Ruža vjetrova, najpoželjnijeg je hrvatskog neženju, Roberta Kurbašu, odvela pred oltar. U novim nastavcima, koji će se emitirati u tjednu od 06. veljače do 09. veljače, Srđan će ipak zaprositi svoju djevojku Anu, na što će ona oduševljeno pristati, iako ni dalje nije sigurna je li otac djeteta upravo njezin budući muž, Srđan, ili ipak Milivoj.

  31.01.2012.

 • prevrat u ruži vjetrova

  Ljubav Matka i Ines na kušnji zbog Jelene? Jelena i Ante

  Novi lik u popularnoj dramskoj seriji RTL Televizije dodatno će unijeti nemir u živote vaših najdražih likova. Jelena će otkriti dobro čuvanu tajnu zbog koje će Marko i Ines ponovno preispitati svoju ljubav.

  31.12.2011.

 • NAGRAĐIVANI 'OTOK' NA EKRANIMA

  Svjetski bestseller od 1. siječnja na RTL Televiziji! Otok  

  Najpopularniju grčku seriju o ljubavi i boli, o razdvojenosti i strahu gledatelji će moći pratiti već od prvog dana Nove godine, odnosno od nedjelje 1. siječnja u 20.00 sati, te od ponedjeljka do četvrtka u 21.00 sati i petkom u 20.00 sati na RTL Televiziji.

  30.12.2011.

 • SIMPATIČNA LANA

  Lijepa Splićanka nam donosi 'oluju' Andrijana Šarić Ruža vjetrova  

  Da u 'Ruži vjetrova' nikad nije onako kako se čini na prvu, gledatelji će imati priliku vidjeti već idući tjedan kada u RTL-ovu dramsku seriju dolazi novi lik kojeg će glumiti Andrijana Šarić. Mladoj Splićanki je to prvo glumačko iskustvo.

  19.12.2011.

 • Gledanija od oba Dnevnika

  'Krv nije voda' osvaja Hrvatsku! Krv nije voda  

  Svaka nova epizoda dokumentarno-dramske serije 'Krv nije voda' osvaja sve više gledatelja, koji se početkom večeri radije opuštaju uz ovaj zanimljiv serijal o šokantnim životnim pričama iz hrvatske svakodnevnice, nego da ih ljute aktualne vijesti iz zemlje. 'Krv nije voda' gledanija je i od Dnevnika Nove TV!

  11.11.2011.

 • ROĐENDAN NA SETU

  Franu i Branku iznenadila torta od metar i pol Frano Lasić Branka Pujić rođendan torta

  Frani Lasiću i Branki Pujić je na setu serije 'Ruže vjetrova' stiglo pravo rođendansko iznenađenje! Velika čokoladna torta od skoro metar i pol razveselila je glumački bračni par.

  09.11.2011.

 • ZAVODNICA U 'RUŽI VJETROVA'

  Plavokosa Mila će zakomplicirati stvari Plavokosa Mila će zakomplicirati stvari  

  Glumica Marija Omaljev utjelovit će obrazovanu, sposobnu mladu pravnicu koja će u seriji postati nadređena Srđanu (Robert Kurbaša). Hoće li Mila, kao potpuna suprotnost Ani, ugroziti odnos nje i Srđana?

  04.11.2011.