Vijesti na temuSulejman Veličanstveni

 • princ Mustafa pokreće istragu

  Meryem Uzerli večeras zadnji put kao Hurem! Hurem

  Dok sultan ratuje, princ Selim javlja Mustafi kako mu majka Hurem još uvijek nije došla u posjet! Svi su uvjereni da je sultanija nestala bez traga!

  31.10.2013.

 • nezadovoljni paša

  Ljubomorni Rustem prijeti Bali-begu! Rustem i Bali-beg

  Sva je sultanova svita uvjerena da Hurem stoji iza posljednje Sulejmanove odluke o imenovanju princa Mehmeta na dužnost u Manisi, dok je Mustafa prognan u Amasju.

  30.10.2013.

 • napetu situaciju u Divanu

  Sulejman na mukama, kazna za princa Mustafu! Mustafa i Sulejman

  Sulejman donosi dvije iznenađujuće odluke – niti Rustem niti Hušrev neće biti imenovani velikim vezirom, a princ Mustafa za kaznu ne odlazi u novi pohod! Što će na to reći ostali dvorani, doznat ćemo večeras, u novoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog'!

  29.10.2013.

 • na sultanovom dvoru

  Fizički obračun Lutfija i Rustema Fizički obračun Lutfija i Rustema  

  Iako je htio time uništiti glavnog sultanovog suca, Kadija će iznenaditi i Lutfi-pašu i sina svojom odlukom o sinovljevoj kazni!

  28.10.2013.

 • DVORSKE SPLETKE

  Hoće li Hurem priznati poraz i otići iz palače?! Hurem i Šah

  Hurem strahuje da sultanija Šah preko Lutfi-paše utječe na Sulejmanove odluke, posebice nakon saznanja da sultan namjerava poslati njezine sinove u sandžake. Ako sultan posluša Lutfi-pašu, Hurem će morati otići iz palače...

  23.10.2013.

 • SVEČANOST TRAJE 15 DANA

  Stigao je dan Mihrimahinog vjenčanja! Sulejman Veličanstveni  

  Mihrimah na dan svog vjenčanja tuguje jer je njezino srce još uvijek ispunjeno Bali-begom. Majka joj je nekoć obećala da će se udati za onoga kojeg uistinu voli, no zbog jačanja dinastije princeza je primorana postati Rustem-pašina supruga i majka njihove djece.

  22.10.2013.

 • nova zamka

  Hoće li se sultanije napokon osvetiti Rustem-paši? Sulejman Veličanstveni  

  Rustem-paša ne može dočekati povratak u prijestolnicu. Raduje ga što je sultan odobrio njegov brak s Mihrimah, međutim, sultanije Mahidevran i Šah spremile su mu novu zamku – proširile su priču da je Rustem obolio od kuge!

  21.10.2013.

 • KAKO ZAUSTAVITI BRAK

  Huremine neprijateljice smisle novi pakleni plan! Hurem i Mihrimah

  Saznavši da je Bali-beg još uvijek smatra djetetom, Mihrimah iz prkosa pristane na brak s Rustemom!

  17.10.2013.

 • opasna ljubav

  Iskren odgovor Bali-bega zapanjit će Hurem i Mihrimah! Bali-beg i Mihrimah

  Kako bi dala do znanja signori Siviji kome je stala na put, Mihrimah joj zaprijeti smrću ukoliko ne ostavi Bali-bega. Što će učiniti lijepa Talijanka, doznat ćemo u večerašnjoj epizodi serije 'Sulejman Veličanstveni'!

  16.10.2013.

 • LJUBAVNI JADI

  Mihrimah luda od ljubomore zbog Bali-bega! Mihrimah  

  Dobre vijesti daleko se čuju, baš kao i ona da Bali-beg ljubi lijepu Talijanku. Što će učiniti Mihrimah, doznat ćemo večeras u novoj epizodi serije 'Sulejman Veličanstveni'!

  15.10.2013.

 • srodna duša

  Bivša Miss Turske je nova Bali-begova simpatija! Bali-beg i Silvia  

  Nakon Armin, Ajbige i pokoje djevojke iz krčme, u novim epizodama 'Sulejmana Veličanstvenog' naočiti Bali-beg pronaći će novu srodnu dušu. Iako bi mnogi ovog hrabrog ratnika htjeli vidjeti u naručju sultanove kćeri Mihrimah, Bali-beg će izabrati talijansku prijateljicu Silviju!

  14.10.2013.

 • ODBILA IZRAVNU NAREDBU

  Hurem ponovno prkosi Sulejmanu! Sulejman

  Teško je razdoblje za velikog Sulejmana - njegov sin prestolonasljednik sam je krenuo u lov na okorjelog gusara, Hatidže izbjegava živjeti s novim suprugom, kćer Mihrimah odbija udati se za Rustem-pašu, a gradom vlada panika zbog epidemije kuge. Međutim, Sulejmanova najveća briga svakako je Hurem, koja se odbija vratiti u palaču!

  10.10.2013.

 • PATNJE MLADE MIHRIMAH

  Hurem dogovara brak iz interesa! Mihrimah i Hurem

  Hurem vjeruje da bi joj brak njezine kćeri Mihrimah i odanog sluge Rustem-paše ojačao funkciju u haremu pa pristane udovoljiti Rustemu kad zatraži Mihrimahinu ruku. Sada je došlo je vrijeme i da mladoj Mihrimah prizna kako je zaručena za čovjeka kojeg ne voli!

  09.10.2013.

 • zanimljiv uvjet

  Rustem ucijenio Hurem: Traži ruku njene kćeri! Rustem, Sulejman Veličanstveni  

  Nakon dugog razmišljanja, Rustem će odlučiti ostati uz Hurem, ali uz jedan interesantan uvjet – princeza Mihrimah će postati njegovom suprugom!

  08.10.2013.

 • NOVA PJESMA PJEVAČICE

  Severina obožavateljima predstavila singl 'Hurem' Severina, Hurem  

  Severina će novu pjesmu premijerno predstaviti 12. listopada tijekom nastupa u sarajevskoj Zetri nakon kojeg je čekaju koncerti u Novom Sadu, Varaždinu, Beogradu, Splitu, Osijeku...

  07.10.2013.

 • dan kojeg se dugo pribojavala

  Sultanija Hatidže se prisilno udaje za Husrev-pašu! Sulejman Veličanstveni  

  Bliži se dan kojeg se sultanija Hatidže dugo pribojavala, dan kada će se udati za Husrev-pašu. I dok se dvorani pripremaju za slavlje, vidno tužna Hatidže oblači svečanu haljinu crvene boje i najskuplji nakit kako bi s djevojkama iz harema i ostalim sultanijama 'proslavila' ulazak u svoj drugi brak

  07.10.2013.

 • dalmatinka postala Hurem

  Premijerno donosimo vruće kadrove Severininog novog spota! Severina, Hurem  

  Severina nam je ekskluzivno predstavila 'Hurem'! Novu pjesmu nazvala je po zvijezdi serije 'Sulejman Veličanstveni', a naš Dorijan Klarić užicao je i pokoji kadar novog spota koji na domaću glazbenu scenu donosi neke nove standarde.

  06.10.2013.

 • SEJO IMA NOVI HIT

  Pogledajte šaljivi spot na temu 'Sulejmana' i sapunica Sejo Sexon kao Sulejman  

  Odgovore na brojna pitanja o sapunicama pokušao je u šaljivom spotu i u prepoznatljivom stilu dati frontman Zabranjenog Pušenja, koji u spotu igra trostruku ulogu: odglumio je Sulejmana na ekranu, ljubavnika sultanije koji na kraju ostaje bez glave, te ljutitog muža - ispred ekrana.

  03.10.2013.