Vijesti na temuŽeljko Kerum

 • Porođaj je prošao u redu

  Fani i Kerum dobili svoje treće dijete - djevojčicu! Kerum i Fani

  Beba je dugačka 51 cm, a teška 4050 grama. Porođaj je prošao u redu i obje su dobro.

  17.10.2014.

 • kerum ne želi platiti

  'Povjerenstvo me ne interesira, oni su bezveznjaci' Željko Kerum

  Na sjednici Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa donesena je odluka da se bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum kazni najvećom novčanom sankcijom predviđenom zakonom. Kerum kaže kako ga odluka Povjerenstva ne zanima te da ga on ne priznaje.

  26.09.2014.

 • IZNENAĐENJE DANA

  Nećete vjerovati tko se danas pojavio u Saboru! Željko Kerum

  Bivša sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel nije se pojavila na početku 14. sjednice Hrvatskog sabora, no u hrvatski je parlament ipak stigao zastupnik kojeg tamo dugo nismo vidjeli.

  17.09.2014.

 • 1,2 milijuna u pola godine

  Doznajte tko sve financira političke stranke! Sabor

  Sve političke stranke, nezavisni zastupnici i nezavisni lokalni vijećnici imali su obvezu objaviti izvješća o donacijama koje su primili od 1. siječnja do 30. lipnja.

  20.07.2014.

 • FANI OPET TRUDNA

  Kerum otvorio novi dućan pa se pohvalio: 'Ponovno ću postati otac!' Kerum i Fani  

  Željko Kerum sretnu je vijest objavio na otvaranju svog novog dućana u Dalmaciji i povratka u biznis, nakon poslovnog kraha.

  19.07.2014.

 • 'vidite vi kako me gonjaju'

  'Moja politička karijera nije gotova, na njihovu žalost' Željko Kerum

  Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum naglasio je kako njegova politička karijera nije gotova te da njegova stranka HGS nije slučajni prolaznik kroz političku scenu.

  25.04.2014.

 • grad o spaladium areni

  'Splitu Arena treba, a ne da miši hodaju i ona propada' Kerum, Grčić, Spaladium arena

  Gradsko se vijeće na posebnoj tematskoj sjednici treba izjasniti pristaje li na plan predstečajne nagodbe za tvrtku TPN Sportski grad, odnosno želi li preuzeti dvoranu zajedno sa svim dugovima i kreditom od 53,5 milijuna eura.

  15.04.2014.

 • svi je brane

  Ako Nevenki Bečić trebaju svjedoci njena poštenja, u Ogorju ih ima i viška! Nevenka Bečić  

  U Ogorju, točnije zaseoku Kerumi, rodila se najslavnija hrvatska ženska frizura - ona Nevenke Seke Bečić. Do sad je prkosila i buri i jugu, ali pitanje je hoće li biti postojana i nakon optužbi za utaju poreza. Obišli smo rodno selo brace i seke provjeriti vjeruju li susjedi seki Nevenki ili županijskom sudu u Splitu koji tvrdi da je Neve Kerumu službeno kupila privatnu jahtu.

  18.03.2014.

 • utaja od skoro 3 milijuna kuna

  Nevenka Bečić negira optužbe: 'Sve je to politička namještaljka' Nevenka Bečić  

  Da je Nevenka Bečić na račun tvrtke kupila bratu Željku Kerumu jahtu Joke za privatne svrhe i tako utajila porez od 2 milijuna i 900 tisuća kuna, Porezna uprava posumnjala je još prije četiri godine. Tada su protiv nje i podnijeli kaznenu prijavu, no Županijski sud u Splitu tek je sada odlučio istragu i pokrenuti. Sve je to za sestru bivšeg splitskog gradonačelnika politička farsa.

  15.03.2014.

 • Spis star četiri godine

  Porezna prijavila Nevenku Bečić zbog sumnje u utaju 2,9 milijuna kuna Nevenka Bečić

  Porezna uprava ju je prijavila kao u to vrijeme odgovornu osobu tvrtke Kerum d.o.o., i to zbog korištenja jahte Joke.

  14.03.2014.

 • kerum O ISTRAZI USKOK-a

  'Najviše me strah da ne bi proširili istragu o snijegu!' Jure Šundov, Željko Kerum  

  Bivši splitski gradonačelnik komentirao je USKOK-ovu potražnju dokumentacije iz Banovine iz vremena njegova mandata vezano pogodovanju za iznajmljivanje poslovnih prostora i prenamjenu novca namijenjenog za sanaciju Karepovca.

  18.02.2014.

 • ugovori nisu produženi

  USKOK 'češlja' Keruma: Sumnjiv najam gradskog prostora Željko Kerum

  Iz splitske Gradske uprave doznaje se kako će aktualna gradska vlast na čelu s gradonačelnikom Ivom Baldasarom idućih dana policiji na uvid predati traženu dokumentaciju, te da osim toga više ništa ne mogu komentirati.

  17.02.2014.

 • 'LICE S NASLOVNICE' OTKRIVA

  Kerum ošišan na ćelavo zbog sedam jedinica! Željko Kerum

  Pravi odgovor na pitanje tko je zapravo Željko Kerum, donosi nova epizoda dokumentarne serije 'Lice s naslovnice' već ovu nedjelju u 21:50 sati na RTL Televiziji!

  08.02.2014.

 • junaci i antijunaci 2013.

  Tko se osramotio, a tko se zasluženo okitio lovorikama? Sandra Perković, Kerum, pregled godine  

  Na male ljude uvijek možemo računati, a to se ne može reći za neke naše političare kada od njih očekujemo da nam osvijetlaju obraz. Ovo je priča o onima zbog kojih smo se crvenjeli, ali i onima koji s ponosom mogu reći da je ovo bila njihova godina.

  31.12.2013.

 • novi hipermarketi

  Kreće od početka: Kerum otvara dva nova dućana Željko Kerum

  'U tijeku su pripreme, odnosno prikupljanje novca naplatom tvrtkinih potraživanja od vjerovnika. To je potrebno da bi poduzeće 'Kerum' moglo avansno plaćati svojim budućim dobavljačima jer nitko bez toga više ne bi pristao dostavljati robu', izjavio je predstečajni povjerenik tvrtke u vlasništvu Željka Keruma Pero Mrkonjić.

  29.11.2013.

 • Briljantni Kerum

  'Kad sam najpijaniji, ja se prekrižim!' Split Marjan Kerum  

  Dnevno se svi prekrižimo ili prekrstimo barem pet puta, izjavio je bivši gradonačelnik Željko Kerum nakon blagoslova križa na Marjanu.

  13.09.2013.

 • saborska statistika

  Karamarko se javio za riječ u Saboru samo 4 puta! Tomislav Karamarko, Sabor

  Statistika o zastupničkoj aktivnosti u godinu i pol, preciznije do 19. lipnja, pokazuje da se najviše puta za riječ javio HDSSB-ovac Zoran Vinković – čak 756 puta. Šef oporbe Tomislav Karamarko samo se četiri puta javio za riječ.

  16.07.2013.

 • PRIMOPREDAJA VLASTI

  Emotivno u Banovini: Kerum sebi dao - peticu! Željko Kerum i Ivo Baldasar

  Novi splitski gradonačelnik Ivo Baldasar dočekan je pljeskom zaposlenika prilikom ulaska u Banovinu, a na isti način je iz Banovine ispraćen Željko Kerum koji je svoje četiri godine na vlasti u Splitu ocijenio podcrtanom - peticom.

  07.06.2013.