U oštroj konkurenciji / Kodrić odličan 12. u Monzi!

Image

Proteklog vikenda Martin Kodrić je u konkurenciji od 32 vozača osvojio odlično 12. mjesto u Formuli Renault 2.0 NEC u Monzi

16.4.2014.
20:33
VOYO logo

Martin je prvi puta nastupio u Monzi, a za upoznavanje staze je imao samo dva slobodna treninga. Nakon slobodnih treninga u petak su održane i kvalifikacije. Jedini hrvatski predstavnik je zauzeo 26. i 21. mjesto. U subotnjoj utrci je vozio fantastično. S 26. mjesta se probio do 12. i ostvario zapažen rezultat. U nedjelju je startao s 22. mjesta i još jednom vozio fantastično, no dva kruga prije kraja utrke došlo je do kontakta s Amwegom uslijed kojega je Martin završio svoj nastup izvan staze. Broj odvoženih krugova je bio dostatan za ulazak u rezultate, ali nažalost umjesto za 12. mjesto, samo za 28. mjesto.

U prvoj utrci je slavio Švicarac Deletraz ispred Japanca Sasahare i Francuza Pizzitole. Drugu utrku je dobio Švicarac Jörg ispred sunarodnjaka Deletraza i Nizozemca Schothorsta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martin je svojim nastupom zadovoljan. U jakoj konkurenciji i na nepoznatoj stazi vozio je bez straha i probijao se prema naprijed iz kruga u krug. Svaka utrka donosi novo, vrijedno iskustvo. Slijedeći Martinov nastup je u Formuli Renault 2.0 ALPS od 8. do 11. svibnja u francuskom Pau.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo