iz najmlađeg europskog branda / Treća generacija: Upoznajte novi Smart

Image

Treća generacija automobila iz najmlađeg europskog branda, Smarta, upravo je predstavljena u Berlinu, i to u verzijama s dva i četiri sjedala. Na tržištu se očekuje u studenome.

23.7.2014.
21:57
VOYO logo

Smart fortwo doživio je poboljšanja u gotovo svim područjima i postao znatno udobniji. Smartov stražnji pogon nudi se po prvi put i u smart forfouru, modelu sa četiri sjedala koji je ponovno u programu, ali na jedan sasvim drugačiji način. Smart Fortwo je narastao u širinu i to za čak 10 centimetara čime se dobio raskošniji unutrašnji prostor i dodatno mjesta u prtljažniku.

Image
Image

Smart fortwo

Novi smart pogonjen je najmodernijim tri-cilindarskim motorom snage 45 kW/60 KS, 52 kW/71 KS i 66 kW/90 KS, dok se prijenos snage vrši pet-stupanjskim ručnim mjenjačem ili twinamic automatskim dual clutch mjenjačem. S pregrštom inovativnih detalja, novi smart jamči još više zabave u gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Smart fortwo

Nova smart generacija očekuje se na tržištu Europe pa tako i Hrvatske u studenom 2014. Cijena za smart fortwo će biti blizu cijenama trenutačno aktualnog modela, dok će nadoplata za smart forfour biti samo 600 Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo