UVOD U PONUDU / Izbacuju novi model: Opel Karl stiže dogodine

Image

Novoj generaciji Opel Corse i trendovskog trovratnog Opela ADAM-a uskoro će se pridružiti novi model. Od ljeta 2015. u njihovom će društvu biti još jedan mali peterovratni automobil.

16.9.2014.
19:30
VOYO logo

Ovog puta počašćen je sin osnivača Opela, Karl. Uz njega, ADAM i novu generaciju Corse, pri čemu su svi predstavljeni u manje od 30 mjeseci, Opel će od sljedeće godine imati najjači portfelj u segmentima minija i malih automobila u svojoj povijesti i jedan od najmlađih na tržištu. Ova nova linija minija i malih automobila ispunit će najrazličitije zahtjeve.

Svojom dužinom od otprilike četiri metra Corsa nudi izvrsnu udobnost i odličnu uravnoteženost između veličine eksterijera i prostranosti interijera u obiteljski orijentiranoj peterovratnoj karoseriji ili pak u sportskom modelu s trima vratima nalik na kupe. ADAM je pak dug 3,7 metra, ima troja vrata i prvak je individualizacije, a nudi dinamičnu vožnju, izvrsne mogućnosti povezivanja i najširi izbor mogućnosti personalizacije za sve koji žele automobilom izraziti svoj životni stil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kompaktnom pakiranju dužine 3,68 metra Karl će imati pet vrata, do pet sjedala, ponudit će najbolje Opelove vrline u pametnom i praktičnom obliku te će biti novi model s početka ponude iz Opelova portfelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo