VELIK SKOK NAPRIJED / Dinamični fanovi bit će oduševljeni novom verzijom Peugeota 308

Image

Novi Peugeot 308 načinio je velik skok naprijed u pogledu tehnologije i kvalitete, što je potvrđeno i prestižnom nagradom Automobila godine 2014. Danas su tu dvije nove dinamične verzije, 308 GT, dostupan u benzinskoj i u dizelskoj inačici, te kao berlina i SW.

18.9.2014.
10:10
VOYO logo

Sa 146 000 primjeraka prodanih do kraja kolovoza, Peugeot 308 i 308 SW ostvarili su velik prodajni uspjeh. Taj pozitivan rezultat ostvaren je uglavnom zahvaljujući njihovu dizajnu, kvaliteti, inovativnom i-Cockpitu i učinkovitosti, s rekordno malom potrošnjom goriva i niskom emisijom CO.

Nakon tog izvrsnog rezultata linija 308 dočekuje dvije nove dinamične inačice u kompaktnoj i karavanskoj izvedbi. One utjelovljuju Peugeotovu strategiju tržišnog pomaka naviše, što potvrđuje i osvajanje nagrade Automobil godine 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Peugeot 308 GT

Za upravljačem novih inačica, bio to GT 205 s 1,6-litrenim THP motorom snage 205 KS, spojen sa 6-brzinskim ručnim mjenjačem i opremljen sustavom Stop&Start, ili GT 180 sa dvolitrenim motorom BlueHDi 180 EAT6, vozači će cijeniti profinjen dizajn i izvrsne performanse tih automobila, kao i vrhunsko vozačko iskustvo te smanjenu potrošnju goriva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo