INCIDENT NA EKSKURZIJI / Profesor na nacistički pozdrav učenika uzviknuo 'Heil!'

Image
Foto: Screenshot (YouTube)

Oni upućeniji u prilike u spomenutoj gimnaziji kažu kako je snimka zlonamjerno režirana u okviru višegodišnjeg natezanja koje vode protiv profesora Kemivešija njegova kolegica Radojka Stepanov-Tmušić.

9.1.2014.
11:39
Screenshot (YouTube)
VOYO logo

Profesor njemačkog jezika iz vrbaske Gimnazije,  AtilaKemiveši, optužen je da je na ekskurziji u Beču podržavao fašizam.

Povod ovim optužbama bila je snimka objavljena na Youtube-u na kojoj se može vidjeti da nastavnik na nacistički pozdrav svojih učenika odgovara sa "Heil", piše Blic.

Oni upućeniji u prilike u spomenutoj gimnaziji kažu kako je snimka zlonamjerno režirana u okviru višegodišnjeg natezanja koje vode protiv profesora Kemivešija njegova kolegica RadojkaStepanov-Tmušić.

Image
Foto: Screenshot (YouTube)
Image
Foto: Screenshot (YouTube)



"Umjesto da izgrdi učenike zbog nacističkog pozdrava, nastavnik uzvraća sa 'Heil'", piše u komentaru video-snimka objavljenog 22. prosinca 2012. godine, a poveznicu je profesorica vrbaske Gimnazije Radojka Stepanov-Tmušić prethodnih dana uputila na više desetaka mail adresa nacionalnih medija, državnih institucija, ali i brojnim desničarskim organizacijama.

Direktor Gimnazije iz Vrbasa Svetozar Vujačić je sve ove ispade uspješno zataškao.

"Fašizam je u vrbaskoj Gimnaziji postao normalna pojava", tvrdi profesorka Tmušić.

Većina zaposlenih u vrbaskoj Gimnaziji s neodobravanjem gleda na senzacionalističke metode profesorice ruskog jezika, koja je u dokazivanju nacističke ideologije svog kolege posegnula za medijima i društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo