Priča se komplicira / Mučni slučaj oko udruge Hrabro dijete

Mučni slučaj oko udruge Hrabro dijete i navodnih financijskih malverzacija oko skupljanja pomoći za malenu Noru Šitum, istražuje DORH. I kao da to nije dovoljno i kao da nije prosuto dosta žuči, priča se dodatno komplicira. Suprug predsjednice udruge na cesti je napao bivšeg tajnika.

28.1.2014.
17:53
VOYO logo

Hrabro dijete - Udruga koja je bila sinonim nježnosti i solidarnosti postaje sinonim psihičkih i fizičkih grubosti.

Potukli su se suprug predsjednice Udruge, Marijan Žužić i bivši tajnik, Alen Kocić. Kocić ga je, tvrdi Žužić za lokalni portal, prvi gurnuo, a već mu i dulje vrijeme verbalno maltretira obitelj i suprugu. Kocić kaže: "Suprug Jasminke Žužić unio mu se u lice.".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam ga malo odgurnuo i rekao sam da se odmakne. Šta? Jel prijeti, u čemu je problem? I onda je on rekao zašto spominjem njegovu familiju, šta njega spominjem... i tu je krenulo naguravanje i onda smo se na kraju potukli. Onda je on mene srušio, dobio sam šakom u glavu i vjerojatno uho je od asfalta. Uostalom, on je jači od mene to nije sporno", ispričao je Kocić.

Udruga Hrabro dijete postala je tako glavna tema među stanovnicima Nove Gradiške. Postoji niz verzija zbog kojih je izbila tučnjava. Jedan od njih je i novac, jer Kocić je nakon odlaska Udrugu optužio za malverzacije s financijskim donacijama za liječenje Nore Šitum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa Đanine strane i sa moje strane još postoji dokaza. Znači, pošto su ispucali sve pravne mogućnosti prešli su na fizički obračun", dodao je Kocić.

Tako barem tvrdi Kocić. Do Marijana Žužića i njegove supruge Jasminke Žužić danas se nije uspjelo doći, ali poznato je kako odbacuju sve optužbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bih evo molila Ministarstvo financija, kad je već nas toliko pročešljalo, ja ću laički reći, da evo i račun Đane Anatasovske isto pročešljaju, ali temeljno, od početka pa do danas. A i osobno pitaju koliko je dobila u gotovini, na ruke, jer mi to vrlo dobro znamo", rekla je Jasminka Žužić.

"Izgleda da su se sve naše sumnje potvrdile, jer kamo sreće da nikad nije došlo do toga, da nisu radili s novcem to što su radili", rekla je Đana Atanasovska još 4. studenoga 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je što radio sada utvrđuje DORH, a posljednjim incidentom bavila se brodsko-posavska policija.

"Do narušavanja je došlo na način da su dvojica muškaraca u dobi od 51 i 52 godine došli prvo u verbalni, a potom i fizički sukob. Što se policije tiče, postoje elementi narušavanja javnog reda i mira i protiv obojice muškaraca policija će podnijeti optužni prijedlog prekršajnom sudu u Novoj Gradiški", pojasnio je Antun Jakobović, glasnogovornik PU brodsko posavske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni u koga se sa sigurnošću ne može uprijeti prstom i dok istraga ne završi reći tko ne govori istinu. Taj posao odradit će DORH i sud. Za ovakve slučajeve trebao bi postojati i onaj moralni.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo