nemoguća večera / 'Kuta me pretvori u uglađenog Engleza koji ne trpi gluposti'

Image
Foto: RTL

Mjesto radnje “Nemoguće večere” je povijesna vila Knowlton u Philadelphiji, gdje će se održati vjenčanje Paula i Frede. Glavni kuhar Robert Irvine ne zna da ga očekuje izazov u kojem mora pripremiti večeru za 200 uzvanika u samo deset sati.

21.2.2014.
17:01
RTL
VOYO logo

RTL2 donosi vam prvu epizodu potpuno drugačijeg, neobičnog i napetog kulinarskog showa “Nemoguća večera”. Glavni kuhar Robert Irvine suočen je s najzahtjevnijim izazovom na svijetu: ima točno deset sati za pripremu večere za 200 uzvanika!

Mjesto radnje “Nemoguće večere” je povijesna vila Knowlton u Philadelphiji, gdje će se održati vjenčanje Paula i Frede. Glavni kuhar Robert Irvine ne zna da ga očekuje izazov u kojem mora pripremiti večeru za 200 uzvanika u samo deset sati. Večera se sastoji od 1000 porcija; predjelo, hladno i toplo jelo, te desert. Vjenčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu, a mladenci svoje planiraju godinu i pol dana te im je hrana jedna od bitnih stavki cijele proslave.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL



Pravila igre “Nemoguće večere” za glavnog kuhara Roberta su takva da u nabavu namirnica koje su mu potrebne za pripremu večere smije ići samo jednom, njegov kuharski tim čine dva profesionalna kuhara i osoblje koje nije naviklo raditi u nemogućim uvjetima u kojima su brzina i preciznost ključ uspjeha. Robert želi da sva pripremljena hrana ima njegov štih te je izjavio: “Kuta glavnog kuhara je kao amblem. Čini me onim što jesam, pretvori me u uglađenog Engleza koji ne trpi gluposti”.

Robert Irvine je svoje prve kulinarske korake napravio sa 15 godina u Kraljevskoj ratnoj mornarici nakon čega je deset godina služio na brodu Njezinog Veličanstva. Karijeru nastavlja kao glavni kuhar na luksuznim kruzerima. Pripremao je vjenčanu tortu za princezu Dianu i princa Charlsa. 2006 godine pripala mu je čast biti glavni kuhar na dodjeli Oscara, a danas ima vlastitu liniju začina, octa i ulja. Osim što je vrhunski kuhar, jedan američki fitness časopis svrstao ga je među 25 najzgodnijih muškaraca.

Može li Robert Irvine zaista napraviti nemoguću večeru? Napetu prvu epizodu “Nemoguće večere” pogledajte već ove nedjelje od 21.00 sat na RTL2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo