SKUP HDZ-a U POŽEGI / 'Misle da ćemo se raspasti, ali ova presuda će nas još više učvrstiti'

'Još uvijek vjerujemo u hrvatsko pravosuđe, još uvijek vjerujemo da će Vrhovni sud ovakvu sramnu odluku poništiti. Tko je krao, neka odgovara, ali mi sigurno nećemo priznati kolektivnu odgovornost', rekao je Tomislav Karamarko na počektu HDZ-ovog skupa u Požegi.

11.3.2014.
17:41
VOYO logo

HDZ u Požegi slavi 24. obljetnicu tamošnjeg gradskog ogranka. Članovima se na početku obratio predsjednik stranke TomislavKaramarko.

"Dragi prijatelji budite ponosni što ste članovi HDZ-a, nemojte da vas ponižavaju oni koji 90-ih nisu htjeli hrvatsku državu. Još uvijek vjerujemo u hrvatsko pravosuđe, još uvijek vjerujemo da će Vrhovni sud ovakvu sramnu odluku poništiti. Tko je krao, neka odgovara, ali mi sigurno nećemo priznati kolektivnu odgovornost. Pogotovo zato što nam je nameću oni koji Hrvatsku nikad nisu htjeli i ne mogu se oteti dojmu da nas se kriminalizira već 24 godine samo zato što smo uspostavili hrvatsku državu", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je u moralnoj financijskoj i duhovnoj krizi i zato HDZ mora opstati. Vidite da smo pod teškim udarom", dodao je.

"Misle da ćemo se raspasti, a nisu shvatili da će nas ova presuda jos više homogenizirati i učvrstiti. Zločesti ce reći da se vraćamo u devedesete, a mi iz devedesetih tražimo taj duh zajedništva i hrabrosti koji nam je potreban. A oni koji su pokrali toliko da zbrinu i unuke i praunuke - nikad više neće takvima biti mjesto u HDZ-u", zaključio je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odričemo se svega onog što je bilo negativno, odričemo se detuđmanizacije i dekoatizacije. Odričemo se ideološkog lutanja HZD-a zadnjih deset godina i odričemo se svega onoga što su kaznena djela. U konačnici am je žao što se to dogodilo", izjavio je kasnije Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo