REAKCIJE NA PRESUDU / Stazić: To je skandalozno, HDZ naprosto treba ugasiti!

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

I dok HDZ-ovci, očekivano, nisu previše željeli komentirati jučerašnju nepravomoćnu presudu u slučaju Fimi Media, SDP-ovac Nenad Stazić imao je što za reći.

12.3.2014.
11:35
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

U nastavku sjednice Sabora, HDZ-ovci nisu željeli previše komentirati jučerašnju nepravomoćnu presudu bivšem premijeru Ivi Sanaderu i HDZ-u prema kojoj je stranka kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 5 milijuna kuna, a oduzima im se i imovinska korist ostvarena kaznenim djelom u iznosu od 24,2 milijuna kuna.

"Svaka presuda utječe na izbore i birače, a nadam se da će ova pozitivno utjecati", izjavio je DavorinMlakar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O TEMI:

Zaključke prve potpredsjednice Vlade i čelnice HNS-a VesnePusić, koja je jučer ocijenila da će funkcioniranje HDZ-a biti dovedeno u pitanje ako se pravomoćno potvrde osuđujuće presude, Mlakar nije htio komentirati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem da presuda u drugom stupnju neće biti potvrđena", dodao je.

Njegov stranački kolega GordanJandroković odbio je bilo što komentirati rekavši da je "sve već rekao šef", a bez konkretnih kometara bio je i ŽeljkoReiner. "To je nepravnomoćna presuda", ponavljao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AnteKulušić, pak, kaže da je "ponosan što je iz HDZ-a", a na pitanje je li mu neugodno, rekao je novinarima: "Vama treba biti neugodno zbog takvih pitanja".

S druge strane, SDP-ovac i potpredsjednik Sabora NenadStazić imao je što za reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je skandalozno, Karamarko uopće ne poštuje sudstvo kao takvo, on ne prihvaća sudske presude! Ta se stranka naprosto treba ugasiti bez obzira hoće li se presuda potvrditi", komentirao je.

"Ja sam ponosan jer moje ministarstvo nije surađivalo s Fimi mediom niti na razini tisuću kuna", rekao je HDZ-ovac i bivši ministar zdravstva DarkoMilinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da presudu nije bilo lako slušati, ali to je prvi stupanj", dodao je i prokomentirao izjavu Vesne Pusić. "Mi ćemo pobijediti na euro izborima i to će biti poruka svim Pusićkima i Pusićkinima. Uvijek smo do sada izlazili iz teških situacija jači, tako će biti i sada". 

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo