Strava u Karlovcu / U požaru poginuo invalid koji nije mogao pobjeći vatri

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL/Ilustracija

Budući da se u gašenje požara uključilo 12 vatrogasaca, s četri vozila, Javne vatrogasne postrojbe i obližnjeg DVD-a Hrnetić-Novaki, vatra nije zahvatila ni jednu trećinu drvene kuće, ali je stanar poginuo.

25.3.2014.
11:56
Marijan Susenj/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

KARLOVAC - U požaru svoje obiteljske kuće u Karlovcu jutros je poginuo 67-godišnjak koji zbog invaliditeta najvjerojatnije nije mogao pobjeći od vatre.

Policija je šturo izvijestila tek da se okolnosti požara utvrđuju, no na mjestu nesreće, u predgrađu Novaki, doznaje se da je u požaru preminuo BrankoKatarinčić. Riječ je o osobi koja se koristila invalidskim kolicima, što je najvjerojatniji razlog da se nije spasio iz požara koji se nije proširio na cijelu omanju drvenu kuću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da se u gašenje požara uključilo 12 vatrogasaca, s četri vozila, Javne vatrogasne postrojbe i obližnjeg DVD-a Hrnetić-Novaki, vatra nije zahvatila ni jednu trećinu drvene kuće, ali je stanar poginuo, rekao je vatrogasac DarinkoKos.

Uz spaljenu sobu, u kojoj se nalazi mrtvo tijelo raste i veliki bor pa je prijetila opasnost širenja požara na drvo i druge kuće, kazao je Kos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo