hdz-ova stranačka tajna? / 'Grabar Kitarović bez da je rekla 'A' ima visoki rejting'

Image
Foto: Goran Kovacic/Marko Prpic/PIXSELL

Komentirajući visoki rejting Kolinde Grabar Kitarević, Tomislav Karamarko je izjavio kako ona 'bez da je rekla 'A' već ima visoki rejting'.

8.4.2014.
7:25
Goran Kovacic/Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, komentirajući visoki rejting Kolinde Grabara Kitarević kao potencijalne kandidatkinje HDZ-a za predsjednicu Hrvatske, kazao je kako Grabar Kitarović 'bez da je rekla 'A' već ima visoki rejting', dodavši da će HDZ svojeg predsjedničkog kandidata objaviti nekoliko dana prije ili poslije izbora za EU parlament.

Naime, u sklopu redovitog mjesečnog istraživanja agencije Promocija plus o društvenim i političkim preferencijama CRO Demoskop, čak 27,2 posto građana bi na predsjedničkoj funkciji vidjelo Kolindu Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirajući sinoć u Splitu novinarima taj visoki rejting Karamarko je izjavio kako gospođa Kolinda Grabar Kitarović 'bez da je rekla 'A' već ima visoki rejting'.

Ponovio je da će HDZ svojeg kandidata za predsjednika Republike objaviti nekoliko dana prije ili poslije izbora za EU parlament, koji će se održati 25. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Što se nje tiče, ona je uvaženi i vrlo uspješni član HDZ-a“, dodao je, pritom naglasivši svoj rodno neosjetljivi jezik, iako ga je nedavno Dubravka Šuica pokvalila kako predsjednika koji brine o pravima i položaju žena.

Na novinarski upit je li s Kolindom Grabar Kitarović već razgovarao glede predsjedničke kandidature, Karmarko je kazao: „Pustimo sad to, neka ostanu naše male stranačke tajne“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamoljen za komentar jučerašnje izjave predsjednika Uprave mađarskog MOL-a Zsolta Hernadia kako ga još nitko od istražitelja iz Hrvatske nije kontaktirao, Karamarko je rekao dao mu je to teško komentirati jer ne zna jesu li ili nisu bili kontakti s Hernadijem

„To je pitanje za državnog odvjetnika, bivšega i budućega“, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karamarko je također rekao da mu je teško komentirati i Hernadijevo objašnjenje nastanka snimka (sa Sanaderom) u jednom zagrebačkom restoranu. „To netko drugi treba utvrditi“, zaključio je.

Predsjednik HDZ-a Karamarko večeras je u Splitu sudjelovao na radnom sastanku HDZ-ovih dužnosnika iz dalmatinskih županija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo