BEZ PODRŠKE SDP-a / Sabo se ne predaje: Putem Facebooka najavio novu kandidaturu

Image
Foto: RTL

'Očekujemo da Željko Sabo shvati kako ne bi smio biti kandidat SDP-a', rekao je u srijedu premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović nakon sjednice Predsjedništva stranke. I, čini se da je dosadašnji vukovarski gradonačelnik Milanovićevu poruku shvatio.

11.4.2014.
15:53
RTL
VOYO logo

VUKOVAR - "Očekujemo da ŽeljkoSabo shvati da ne bi smio biti kandidat SDP-a", rekao je u srijedu premijer i predsjednik SDP-a ZoranMilanović nakon sjednice Predsjedništva stranke. I, čini se da je dosadašnji vukovarski gradonačelnik Milanovićevu poruku shvatio, ali i odlučio na izbore izaći samostalno. Svoju kandidaturu Sabo je praktički potvrdio putem Facebooka.

"Dragi Vukovarci!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato vam je da je na jučerašnjoj sjednici Vlade RH razriješeno Gradsko vijeće grada Vukovara i gradonačelnik sa dvije zamjenice. Imenovan je povjerenik do novih izbora.

Putem ove neposredne komunikacije, osim susretanja na ulicama našeg grada ili nekih kulturnih, sportskih događanja, uspjeli smo brže i kvalitetnije riješiti neke od problema u gradu. Mogli ste dobiti brze i točne informacije. Reći ću vam su da djelatnici gradske uprave, gradskih tvrtki i ustanova, redovno pratili vaša pitanja i moje odgovore. Vrlo često su već sutra bili na terenu ili pokucali na vaša vrata, te pronalazili rješenja. Bilo je putem pitanja i ponekih provokacija. Samo na malobrojna pitanja nisam odgovarao isključivo zbog uvredljivog sadržaja i osim toga bila su sa lažnih adresa i profila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragi moji, nije mi baš lako ovih dana. Mnogi od vas me u susretima ili porukama hrabrite, neki se mole za moje zdravlje i moju obitelj. Govorite mi: izdržite, sa vama smo, borite se, mi smo vas birali i vjerujemo u vas. HVALA VAM SVIMA!

Želim vam reći samo kratko povodom druge optužnice, vezano za ljetovanje djece. Nije istina da se mene optužuje da sam uzeo cca 75.000,00 kn, već kao predsjednika Gradske organizacije SDP-a za nenamjensko utrošena sredstva. Odluke i sva blagajnička izviješća donosili smo jednoglasno u vremenu od 2005.-2009. godine. Optužnicu još nisam dobio i smatram da smo svi mi učinili divnu stvar organiziranjem ljetovanja za djecu grada Vukovara tijekom svih ovih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati rada i ostvarena djela mojih suradnika i mene jasno se vide na ulicama i izgledu našeg grada za koji mnogi govore kako je u vrijeme moga mandata postao pravi europski grad, da je ljepši nego prije rata. Vjerujte, biti će još ljepši. Osim završetka centra koji se očekuje za desetak dana, treba se završiti još nekoliko započetih projekata. Svakako da je tu i donacija Konzuma za igralište u Borovu Naselju. Nadam se da ću povjereniku za Grad Vukovar biti od pomoći te da ćemo do novih izbora uspjeti financirati prijevoze učenika, studenata i starijih osoba, stipendije, udruge, sport i dr.

Zaključno sa 31.03.2014. Grad Vukovar pozitivno posluje, bez kredita i dugovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvala vam svima na podršci, na kritikama, koje su mi bili snaga i poticaj da ostvarimo puno toga.
Ima još planova koje sam želio u ovom mandatu ostvariti, a hoće se ostvariti ovisi o vama.

Hvala vam i nastavimo zajedno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

P.S. Uskoro će se moj Facebook page promjeniti, odnosno promijenit će se ime u samo Željko Sabo, već sam predao zahtjev da ga se promijeni, no malo je duža procedura, pa samo da i to kažem kako bi spriječio dodatna pitanja o nazivu gdje još uvijek piše: Željko Sabo, gradonačelnik Vukovara", stoji u Sabinom statusu na Facebooku.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo