NAJVIŠE LETOVA IZ BRITANIJE / Zračna luka Dubrovnik očekuje sezonu na prošlogodišnjoj razini

Image
Foto: RTL

Kako je kazao direktor Zračne luke Roko Tolić, očekuje se sezona na razini prošle godine i ako se to uspije, u Dubrovačkoj zračnoj luci bit će i te kako zadovoljni.

13.4.2014.
13:39
RTL
VOYO logo

U dubrovačku Zračnu luku u ovogodišnjoj sezoni, koja je počela 30. ožujka i trajat će 210 dana, do 25. listopada, bit će upućeno 6144 leta.

Kako je kazao direktor Zračne luke RokoTolić, očekuje se sezona na razini prošle godine i ako se to uspije, u Dubrovačkoj zračnoj luci bit će i te kako zadovoljni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je kako je i ove godine prvo tržište Velike Britanije s kojeg će svakoga tjedna u dubrovačku Zračnu luku stizati 25 letova, ponajviše iz Londona kroz kompaniju British Airways.

Svakodnevno Dubrovnik će biti povezan i s Frankfurtom i Bečom, odakle će putnike dovoziti Austria Airlines.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka kompanija Lufthansa do 23. listopada svakodnevno će letjeti iz Muenchena, a svoje dolaske svakog dana najavio je i ruski Aerflot, i to u razdoblju od 1. lipnja do 6. listopada, kada će ostvariti 126 letova.

Putnike iz Skandinavije svakodnevno će od 1. travnja do 25. listopada dovoziti Norvegian Air, te Scandinavian Air četiri dana u tjednu. Od kraja ožujka za Dubrovnik leti Finnenair, koji je najavio 130 letova iz Helsinkija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovnik će i ove godine biti dobro povezan sa Španjolskom te glavnim gradom Francuske Parizom.

U protekloj godini dubrovačka Zračna luka zabilježila je 1.522.629 putnika, što je i najbolje u dosadašnjoj povijesti, a najveći broj putnika došao je zrakoplovima nacionalne kompanije Croatia Airlines, koja će u dnevnim dolascima od 30. ožujka do 26. listopada ostvariti oko 1600 letova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo