suprug ništa nije znao? / Ubila sedmero novorođenčadi i držala ih godinama u kutijama

Image

Tridesetogodišnja Amerikanka uhićena je nakon što su policajci u njenom nekadašnjem domu pronašli sedam raspadajućih tijela novorođenčadi.

14.4.2014.
10:14
VOYO logo

Amerikanka Megan Huntsman iz Utaha uhićena je u nedjelju zbog sumnje da je počinila minimalno sedam čedomorstava.

Naime, policija je u njenom dugogodišnjem domu pronašla sedam raspadajućih tijela novorođenčadi. Šestero novorođenčadi je umrlo gušenjem, a jedna beba je rođena mrtva.

Cijeli slučaj se krenuo otpetljavati kada je Meganinin suprug čistio njihov nekadašnji zajednički dom te pronašao tijelo mrtve bebe u kartonskoj kutiji. Policija je zatim pronašla još šest tijela u odvojenim kartonskim kutijama.

Vjeruje se kako je Huntsman rodila sve sedmero djece od 1996. do 2006. godine. Njen sada bivši suprug, koji je sve i prijavio policiji, živio je s Megan kada su ova djeca rođena. On tvrdi da nije znao ni da mu je tadašnja supruga bila trudna.

Upitan kako je moguće da sedam puta ne primijetiš da ti je žena trudna, glasnogovornik policije kazao je kako je to pitanje za milijun dolara.

DNK analizom će se utvrditi jesu li ubijena mrtvorođenčad uopće njegova djeca.

Bračni par je inače imao troje djece, koja su sada u tinejdžerskoj dobi. Megan se od supruga odselila prije tri godine. Susjedi su u šoku jer su ovu obitelj doživljavali kao 'normalnu', a Megan je ponekad čuvala i njihovu djecu te je bila 'divna dadilja'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo