sutkinja otišla na bolovanje / Joca Amsterdam oslobođen za nelegalno posjedovanje oružja

Image
Foto: Kurir

Joca Amsterdam ne bi bio oslobođen optužbi zbog nelegalnog posjedovanja oružja da sutkinja nije otišla na bolovanje prije dva mjeseca.

18.4.2014.
8:58
Kurir
VOYO logo

Sreten Jocić, poznat još po imenu Joca Amsterdam, oslobođen je optužbi u veljači 2014. za ilegalno posjedovanje oružja zbog apsolutne zastare kaznenog djela koja je nastupila krajem siječnja. Zastara je nastupila jer je sutkinja otišla na bolovanje, prenosi Blic.

Prvostupanjska presuda u ponovljenom postupku donesena je u srpnju 2013, a Jocić je uložio žalbu. Kasnije je uslijedio niz nelogičnosti srpskog pravosuđa.

U žalbenom postupku sud je naveo da im je predmet dostavljen 4. listopada 2013. i dodijeljen sutkinji Slavki Mihajlović. Nakon tjedan dana poslan je tužiteljstvu na razmatranje, nakon čega je vraćen u postupak. Međutim, već 22. listopada sutkinja Mihajlović odlazi na dvomjesečno bolovanje, a predmet na kojem jasno piše datum zastarijevanja ostaje zaključan, piše Blic.

"Sutkinja je po povratku s bolovanja odmah uzela predmet i zakazala javnu sjednicu za 15.01.2014., jer zbog novogodišnjih praznika nije bilo moguće održati je ranije. Međutim, odlaganje je nastupilo jer Jocićev odvjetnik nije dobio poziv, a u žalbi je zahtijevao da bude prisutan na ročištu. Poziv mu nije uručen ni preko policije za naredne termine, 23. i 24. siječnja, zbog čega je presuda donesena tek 18. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo