chelsea je trudna / Bill i Hillary Clinton će dobiti dugo očekivano unuče

Image
Foto: AP Images
Image
Foto: AP Images

Kći bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i bivše američke državne tajnice Hillary Clinton objavila je da čeka prvo dijete s suprugom Marcom Mezvinskyjem.

18.4.2014.
9:41
AP Images
VOYO logo

Chelsea Clinton, kći bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i bivše američke državne tajnice Hillary Clinton, objavila je da čeka prvo dijete.

"Marc i ja vrlo smo uzbuđeni što ćemo kasnije ove godine dobiti prvo dijete", objavila je Chelsea Clinton (34) koja je udana za investicijskog bankara Marca Mezvinskyja (36). Chelsea je to objavila na jednom skupu posvećenom ženskim pravima na kojem je bila s majkom Hillary.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasigurno se bolje osjećam, bilo da rodim djevojčicu ili dječaka, što će rasti u svijetu prepunom toliko snažnih mladih žena", kazala je Chelsea koja radi za obiteljsku zakladu i novinarka je na američkoj televizijskoj mreži NBC.

Bill Clinton poslao je tweet u kojem je napisao da je ushićen što u svoju Twitter biografiju može dodati da je budući djed, a njegova supruga Hillary tweetala je da joj je buduća baka dosad najbolja titula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo