USKRSNE MIGRACIJE / Turisti na graničnom prijelazu Rupa pamtit će svoj dolazak!

S uskrsnim blagdanima počinje glavna turistička sezona, a svoj dolazak pamtit će turisti na graničnom prijelazu Rupa. Dočekale su ih djevojke u krinolinama pozivajući ih u Opatiju. A upravo je to grad koji će ovaj vikend biti prebukiran.

18.4.2014.
19:12
VOYO logo

Opatijske dame u krinolinama dobrodošlicu su turistima poželjele na granici. Uvod je to u uskrsni vikend.

Na graničnom prijelazu Rupa promet je bio pojačan od jutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj trend očekujemo i sutra ujutro. Bez obzira na ove blagdane i na pojačani promet ne očekujemo veće gužve i zastoje na graničnim prijelazima", rekao je Neven Abramović, načelnik Postaje granične policije Rupa.

Gužve će zato biti u Opatiji koja ove godine slavi 170 godina turizma, a terase su već danas bile pune. Svoja je vrata otvorilo 90 posto opatijskih hotela. Grupacija koja ih ima pet prodala je sve pakete s tri noćenja i niz događanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz neizostavan uskrsni doručak i ostale gastronomske delicije, najviše zabave za najmlađe tako da ih očekuje potraga za pisanicama, predstava za djecu, svakako je tu glazbeni programi i koncerti tijekom cijelog vikenda", pojasnio je IvanSarajlić, direktor korporativnih komunikacija hotelskog lanca.

Kasniji Uskrs na Kvarner donosi veći broj turista, njih više od 12.000, a 78 hotela spremno ih dočekuje. "Očekujemo otprilike negdje 41 tisuću noćenja što je za 25 posto više nego prošle godine", rekla je IrenaPeršićŽivadinov, direktorica Turističke zajednice Kvarnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostvare li se najave, bit će to odličan uvod u pravu, ljetnu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo