OBDUKCIJA POKAZALA / Beba preminula od sindroma iznenadne dojenačke smrti, a ne gladi

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

U trošnoj kući u kojoj je živjelo četvero djece s roditeljima nije bilo struje, vode niti prozora. Nisu imali niti stol niti stolice. Većinu pokućstva su prodali.

24.4.2014.
11:34
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Četveromjesečna beba iz Legrada kod Koprivnice nije umrla od gladi, kako piše lokalni tjednik Podravski list, nego je preminula uslijed sindroma iznenadne dojenačke smrti, ustvrdila je danas koprivnička policija.

Glasnogovornik Policijske uprave koprivničko-križevačke DraženLaljek demantirao je napise u Podravskom listu, koje su prenijeli drugi lokalni i nacionalni mediji, istaknuvši da sindrom iznenadne dojenačke smrti potvrđuje obdukcija tijela bebe, ali i opširna istraga koju je provela policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je još 21. veljače od Zavoda za hitnu medicinu primila dojavu o smrti djeteta u Legradu.

"Obavili smo očevidne radnje te nismo utvrdili elemente kaznenog djela. Također, obavljenom obdukcijom i histopatološkom analizom kao uzrok smrti navodi se sindrom iznenadne dojenačke smrti", kaže Dražen Laljek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O događaju je izvješten nadležni centar za socijalnu skrb te je podneseno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo