apel za sve domoljube / Vukovar zaslužuje vlast koja će cijeniti sve ono što je dao u obrani Hrvatske!

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

'Apeliramo na sve domoljube, demokršćane i sve ostale pozvane - istaknite jednog zajedničkog najkvalitetnijeg kandidata koji će zastupati i provoditi nacionalnu, državotvornu politiku', poručio je predsjednik Stožera Tomislav Josić.

24.4.2014.
14:05
Grgur Zucko/PIXSELL
VOYO logo

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara pozvao je danas na konferenciji za novinare sve domoljubne stranke i ugledne pojedince u Vukovaru da se ujedine na prijevremenim izborima za Gradsko vijeće i gradonačelnika, ističući da Vukovar zaslužuje vlast koja će cijeniti sve ono što je taj grad dao u obrani Hrvatske.

"Apeliramo na sve domoljube, demokršćane i sve ostale pozvane - istaknite jednog zajedničkog najkvalitetnijeg kandidata koji će zastupati i provoditi nacionalnu, državotvornu politiku", poručio je predsjednik Stožera TomislavJosić, dodajući da Vukovar zaslužuje vlast koja će znati cijeniti sve ono što je taj grad dao u obrani Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da bi stranke i kandidati koji će se kandidirati na prijevremenim izborima vlastite interese trebali podrediti općem dobru.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Na pitanje novinara je li Stožer spreman s vlastitom listom ili kandidatom za gradonačelnika također ući u izbornu utrku u Vukovaru, Josić je odgovorio kako o tome ne razmišljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekli smo da želimo biti politički korektor vlasti u Vukovaru i želimo to i ostati", odgovorio je.

Budući da nije donesen gradski proračun, Vlada je 10. travnja raspustila vukovarsko Gradsko vijeće i razriješila dotadašnjega gradonačelnika Željka Sabu (SDP) te njegove zamjenice. Ujedno je imenovala povjerenika koji će gradom upravljati do izbora novoga Gradskog vijeća i gradonačelnika te je pokrenula proceduru za raspisivanje prijevremenih izbora koji se moraju održati u roku od 90 dana od raspuštanja Gradskog vijeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijedna politička stranka ni opcija u Vukovaru dosad se nisu javno očitovale o mogućim kandidatima za gradonačelnika i za Gradsko vijeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo