STRAVA U BEOGRADU / Direktor zoološkog vrta protiv zdravog razuma: 'Vuk nije napao curicu!'

Image

'Vuk nije napao dijete, a to što se vidi je igra. Da je napao curicu, uhvatio bi je za vrat. U povijesti nije zabilježeno da je divlji vuk napao čovjeka, a kamoli pitomi. U lice neka me pljune onaj koji to dokaže', kaže direktor beogradskog zoološkog vrta.

12.5.2014.
9:54
VOYO logo

Prije nekoliko dana u medijima se pojavila snimka iz beogradskog zoološkog vrta na kojoj se vidi kako je vuk napao dvogodišnju djevojčicu.

Nedugo nakon incidenta direktor zoološkog vrta VukBojović izjavio je kako se životinja samo igrala i kako nije riječ o napadu. Pri svojoj izjavi ostao je i nakon što je snimka procurila u javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što je prikazano je samo dio snimke. Traje samo nekoliko sekundi, a ja sam policiji dao snimku na kojoj se vidi da se vuk igra s volonterkom i da tu nema nikoga jer je dan bio loš i uopće nije bilo posjetitelja", kaže Bojović i dodaje:

"Vuk nije napao dijete, a to što se vidi je igra. Da je napao curicu, uhvatio bi je za vrat. U povijesti nije zabilježeno da je divlji vuk napao čovjeka, a kamoli pitomi. U lice neka me pljune onaj koji to dokaže".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo