četiri mrtva / Stotine rudara zarobljeno nakon urušavanja rudnika!

Image
Foto: Photos/ilustracija

'Najmanje 200-300 rudara je radilo u rudniku kada je kvar na električnoj mreži izazvao eksploziju', izjavio je regionalni guverner za privatnu televizijsku stanicu NTV.

13.5.2014.
18:25
Photos/ilustracija
VOYO logo

Najmanje četiri rudara su poginula u eksploziji i urušavanju rudnika ugljena u zapadnoj turskoj pokrajini Manisi, objavio je zastupnik u turskom parlamentu Muzafer Yurtas.

On je za televiziju NTV ranije izjavio da je iz okna izvađeno 20 tijela poginulih a da je 20 rudara prebačeno u bolnicu, a nakon toga je ispravio podatak o smrtno stradalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nurettin Akcul, čelnik rudarskog sindikata rudara, rekao je da je stradalo pet rudara u eksploziji koja se dogodila na dubini od dva kilometra.

Gradonačelnik Some, u okrugu Manisi, ranije je kazao da je najmanje 200 rudara zatrpano u rudniku u kojem je prvo došlo do eksplozije, a potom i do požara. Vjeruje se da je uzrok eksplozije pogreška na električnim instalacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Televizija je prikazala snimke rodbine i kolega rudara koji se okupljaju pred bolnicom u Somi u koju dopremaju stradale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo