LASCIVNI SMS / Ava Karabatić s majkom i dečkom ucjenjivala profesora

Image

Mlada starleta i njena majka su uhićene pa puštene da se brane sa slobode. Od profesora su iznudili devet tisuća eura, no on ih je prijavio policiji.

8.10.2009.
7:02
VOYO logo

ZADAR - Mlada splitska manekenka Ava Karabatić (21, njezina majka Sanja (39) te dečko Špiro Miličić (24) uhićeno su u srijedu u Zadru jer su ucjenjivali jednog zadarskog profesora.

Ava i njezina majka su puštene nakon što su djelomično priznale nedjelo, a Miličić je zadržan u pritvoru zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke. Navodno je 64-godišnjem profesoru Ž.N. prijetio nanošenjem teških fizičkih ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojac je profesora počeo ucjenjivati nedavno nakon što je on počeo razmjenjivati SMS-ove neprimjerenog sadržaja sa studenticom talijanskog i sociologije Avom Karabatić. Komunikaciju je navodno započela Ava koja je profesoru poslala poruku "Sviđaš mi se". Miličić je profesoru zaprijetio da će objaviti sadržaj poruka te je od njega u dogovoru s djevojkom i njezinom majkom iznudio dvije tisuće eura. No, nakon nekoliko dana je zatražio još sedam tisuća eura. Profesor ih je tada prijavio policiji.

Uhićeni su na zadarskom autobusnom kolodvoru u pripremljenoj akciji preuzimanja označenih novčanica.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ava Karabatić je nakratko bila zanimljiva medijima nakon što je izjavila da je daljnja rođakinja rukometaša Nikole Karabatića, a uhvaćena je i kako se u jednom klubu zabavlja u društvu rukometaša Ivana Balića. Nakon toga se pojavila i na naslovnici časopisa Klik.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo