PROMETNI KOLAPS U LICI / 'Nisu se iskoordinirali, a uz to su još bahati i bezobrazni!'

'Oni koji nisu iskoordinirani, a kako su uz to još bahati i bezobrazni, mislim da s obzirom na štetu koju su nanijeli porezni obveznicima i turistima, odgovorne hitno treba pronaći i smijeniti', poručio je šef HURS-a Ozren Matijašević.

27.5.2014.
16:15
VOYO logo

Hrvatska udruga radničkih sindikata zatražila je ostavke odgovornih u Hrvatskim autocestama (HAC) i Hrvatskim cestama (HC) zbog kolone duge više od šest kilometara koja se danas stvorila u Lici isključivo zbog, ističe HURS, nebrige odgovornih u tim poduzećima.

Oštro je reagirao predsjednik HURS-a Ozren Matijašević koji je pred kamerama RTL-a ponovio zahtjev za smjenom odgovornih, prozvavši ujedno i prvog čovjeka Ministarstva prometa Sinišu Hajdaša Dončića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na žalosnu činjenicu da između jedne (HAC) i druge tvrtke (HC) nije bilo iskoordinirano, da je promet zaustavljen na A1 i upućen na alternativni pravac, a gdje su u punom jeku radovi na izgradnji prometnice, što je uzrokovalo zastoj, odgovorni se lako mogu detektirati. Oni koji nisu iskoordinirani, a kako su uz to još bahati i bezobrazni, mislim da s obzirom na štetu koju su nanijeli porezni obveznicima i turistima, jedno i drugo ima nemjerljive posljedice, odgovorne hitno treba pronaći i smijeniti", oštar je bio Matijašević.

Image
Image

"Sve to skupa se događa u resoru Ministarstva prometa, a čiji je ministar nedavno izjavio da niti zna niti ga interesira koje se sve željezničke linije ukidaju. Pametnome dosta. Posljedica takvog odnosa prvog u ministarstvu, a rekao bih i čitave Vlade - jest jedan kaos", zaključio je predsjednik HURS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom dana priopćenjem su se oglasili iz Hrvatskih autocesta, objasnivši zbog čega su bili nužni radovi na portalu tunela Grič, a naknadno su poslali obavijesti da će ti radovi u potpunosti završeni danas do 18:00 sati , Nakon toga  će se promet odvijati dvosmjerno, lijevim kolnikom (smjer Zagreb), kako se odvijao i prije zatvaranja prometa u oba smjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo