NAJTRAŽENIJA OSOBA U SABORU / Linić: Milanović je spletkaroš kojemu je dioba stranke normalna!

Iz sasvim razumljivog razloga, Slavko Linić u četvrtak prijepodne je bio najtraženija osoba u Hrvatskom saboru.

5.6.2014.
9:55
VOYO logo

Iz sasvim razumljivog razloga, SlavkoLinić u četvrtak prijepodne bio je najtraženija osoba u Hrvatskom saboru. Predsjedništvo SDP-a u srijedu je predložilo izbacivanje bivšeg ministra iz stranke, a njega takva odluka nije iznenadila.

"To je karakter ZoranaMilanovića, stvaranje podjela u SDP-u. On je spletkaroš kojem je dioba stranke normalna. Kada je rušilački nagon Zorana Milanovića tema razgovora, to ne može biti dobro", izjavio je Linić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li očekivao veću podršku, zahvalio se onima koji su stali uz njega i govorili o situaciji u stranci. Na Glavnom odboru ne očekuje ništa dobroga.

"Bit će to jedna tužna sjednica", poručio je SDP-ov veteran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Negirao je da se u Saboru jučer pozvao na imunitet pred istražiteljima PNUSKOK-a te je potvrdio da će biti na sjednici Odbora za nacionalnu sigurnost.

Leko: SDP će živjeti i bez Linića

Predsjednik Glavnog odbora SDP-a i Hrvatskog sabora JosipLeko ocijenio je danas da će SDP "nastaviti živjeti" i ako se iz stranke isključi bivšeg ministra financija Slavka Linića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stranka će živjeti, to vam moram reći, ali nemojte me sada navoditi da špekuliram, jer ne bi bilo primjereno da utječem na članove Glavnog odbora", odgovorio je Leko novinarima u Saboru, koji su ga pitali što će biti s SDP-om ako Linić bude isključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo