sabo optimističan / HDZ u Vukovaru očekuje suradnju s HDSSB-om i potporu SDSS-a

Image
Foto: Davor Javorovi/Patrik Macek/PIXSELL

Dok Željko Sabo vjeruje kako može pobijediti u drugom krugu izbora za gradonačelnika Vukovara, njegov protukandidat Ivan Penava sprema široku koaliciju oko sebe.

16.6.2014.
11:23
Davor Javorovi/Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je jučer Ivan Penava zamalo postao gradonačelnik Vukovara u prvom krugu lokalnih izbora, Željko Sabo je komentirao kako je očekivao drugi krug te da su građani bili previše komotni i mislili da će on pobijediti u prvom krugu pa nisu izašli na izbore s obzirom na sve što je učinio u gradu.

"Očekujem da oni stvarno vrednuju rad, a ne kojekakve tračeve, prljavu kampanju koja je vođena i da taj projekt rušenja Željka Saba kao gradonačelnika na neki način građani odluče", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da je jedino disciplinirano biračko tijelo ono HDZ-a i njegovih 13 partnera te je čestitao HDSSB-u na prvom vijećniku u Gradskom vijeću. 

"U svakom slučaju, tu je sada drugo poluvrijeme i ono je vrlo bitno da pokušam na neki način reći pravu istinu koju nisam uspio reći u posljednja tri dana građanima Vukovara, a koju netko iskoristio i krivo cijelo vrijeme vezao uz mene i moju osobnost ", dodao je sinoć bivši vukovarski gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidat HDZ-ove koalicije Ivan Penava kazao je kako su oni pobjednici izbora, i da je on još osvojio 3 posto više glasova, bili bi apsolutni pobjednici.

Naglasio je da očekuje suradnju s HDSSB-om, a računa i na potporu SDSS-a. Izjavio je da treba misliti na dobrobiti Vukovaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Građani su prepoznali kvalitetu programa i kvalitetu ljudi koje nudimo. A jednako tako i u odnosu na naše oponente da su odlučili da grad Vukovar ipak ne treba biti grad slučaj, grad afera. Ne treba biti taoc jednog čovjeka i njegovih optužnica, suđenja , korumpiranost...", zaključio je Penava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo