rade radi punom parom / 'Severina i ja znamo da to mora bit posebna pjesma, ne može tek tako'

Rade Šerbedžija, u pauzi između holivudskih uloga, pjeva i snima albume. Na promociji posjednjeg bio je i RTL koji je usput doznao sve o njegovu sukobu s Vukovarcima, preseljenju u Rijeku, ali i o duetu sa Severinom.

27.6.2014.
18:10
VOYO logo

U stilu Johnnya Deepa, Stevena Seagala i ostalih glumačkih velikana, i Rade Šerbedžija jednako ljubi i glumu i glazbu. Njegov novi studijski album nosi naziv Vrijeme je, draga, vrijeme je.

Nakon neprestane selidbe s kovčegom u ruci - kucnuo je čas da se obitelj Šerbedžija napokon skrasi. I to u Rijeci!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog moje želje da otmem moje kćeri od agresije i okupacije američkog jezika i mentaliteta u čemu sam uspio i strašno sam ponosan da su uhvatile kroijene svog jezika i naroda", kazao je Šerbedžija.

Teret očeve slave nikada se nije odražavao na ovu obitelj. Međutim, teret Radine slave nije ni približan onome kojeg nosi njegova prijateljica Angelina Jolie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad neću zaboraviti kad je Angelina došla kod nas na Brijune i omogućio sam joj 4 sata da bude sama sa svojom djecom na plaži gdje je mogal da se braćaka i da je nitko živ ne vidi. Ona je bila toliko oduševljena jer nije znala kad je to zadnji put doživjela", prepričao je.

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Angelinin dolazak u Vukovar odmah nakon što je najavljen, vrlo brzo je i otkazan. Ali ne zbog nje, već zbog Šerbedžije. Točnije zbog Stožera za obranu hrvatskog Vukovara. Zamjerili su mu navodnu ulogu u srpskom filmu Dezerter, snimanom u Vukovaru za vrijeme srpske okupacije Grada heroja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bunili su se neki. I tu nema pomoći, tu su ljudi kojim imaju svoje razloge zašto to čine, ali uglavnom neuki i neobrazovani i to je to", komentirao je glumac.

U jednoj vrsti politike Šerbedžija ipak ima prste. Tzv. politički vinograd smješten u Vrbniku kraj Knina, u kojem i Rade ima svoj dio, želi oživjeti taj ratom opustošeni hrvatski kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jedan pokušaj stvaranja etno sela, vinograda i ulaganja. To je briljantno. Ja to želim podržati. I onda sam kupio prvi red i rekao sam na otvaranju kad mi je netko rekao da će djeca jest u prvom redu, ja sam rekao: 'Najsretniji bih bio da moj bude pojeden od djece koja preskaču ogradu'", otkrio je.

A možda će se već ovoga ljeta ispijati Radino vino na Brijunima. Unatoč mizernim izdvajanjima države, Teatar Ulysess se godinama održavao i održava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova glumačka oaza kroz godine postojanja razvila se u itekako značajno i respektabilno mjesto. Ono koje posjećuju čak i holivudski glumci. Ipak, Radine kolege iz serije Downtown Abbey neće stići na Brijune no zato hoće na dubrovačke ljetne igre! Možda do tada Šerbedžija napokon snimi najavljeni duet sa Severinom!

"Bit će. Ali Severina i ja znamo da to mora bit posebna pjesma, ne može tek tako. Baš treba imati priču, ali ni ona ni ja još ne znamo koja je priča", priznao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tome će itekako razmišljati svirajući sa svojim Zapadnim kolodvorom duž regije, a glazbeno grand finale u društvu Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića održat će se u kolovozu na Brijunima!

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo