neustrašivi lopovi / Pokrali trgovinu, izudarali prodavačicu, pa napali policajce

Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Tri osobe jučer su prvo počinile razbojstvo, zatim izudarale prodavačicu, a kasnije i napale policajce.

8.7.2014.
11:25
Goran Jakus/PIXSELL
VOYO logo

Zbog napada na policajce koji su istraživali razbojstvo počinjeno jučer u Varaždinu, policija podnosi kaznene prijave protiv više osoba, od kojih će jedna danas biti predana pritvorskom nadzorniku, izvijestila je danas varaždinska Policijska uprava.

Slovenska državljanka (41) s boravištem u Varaždinu, 42-godišnji muškarac i još jedna jedna ženska osoba jučer oko 7,15 sati su u trgovini u Dravskoj ulici uzeli artikle i otišli ne plativši ih, a kad ih je prodavačica upozorila da moraju platiti robu koju su uzeli, 41-godišnjakinja ju je izudarala po glavi i tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždinska policija izvještava da su policijske službenike, koji su radili na pronalasku počinitelja, napali 42-godišnjak, 62-godišnja žena te 17-godišnji maloljetnik, počinivši kaznena djela napada na službenu osobu, prisile prema službenoj osobi te prijetnje.

Protiv njih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a 42-godišnjak će tijekom današnjeg dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske, navodi se u policijskom izvješću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo