MOSKVA U ŠOKU / Nesreća u metrou: Iskočilo nekoliko vagona, poginulo 19 osoba!

Image
Foto: AP

Ranjeni putnici odmah nakon nesreće izneseni su iz metroa, a najteže ozlijeđeni helikopterima su prebačeni u najbliže bolnice. Spasilačke službe iz metroa su evakuirale oko 200 ljudi, a ranjeno je više od 120 osoba.

15.7.2014.
16:44
AP
VOYO logo

MOSKVA - Po zadnjim podacima devetnaest je osoba poginulo u nesreći koja se dogodila tijekom jutarnje gužve u moskovskom metrou kad je vlak prepun putnika iskočio iz tračnica, izvijestilo je rusko ministarstvo za izvanredna stanja.

Ranjeno je više od 120 osoba, a istražiteljski tim nastoji otkriti uzroke nesreće. Po navodima istražiteljskog tima, zasad se ne sumnja na teroristički napad, u posljednjih nekoliko godina razlog brojnih smrti u moskovskoj podzemnoj željeznici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranjeni putnici odmah nakon nesreće izneseni su iz metroa, a najteže ozlijeđeni helikopterima su prebačeni u najbliže bolnice. Spasilačke službe iz metroa su evakuirale oko 200 ljudi. Do nesreće je navodno došlo kada je vlak naglo zakočio nakon čega su iz tračnica iskočila tri vagona.

Image
Foto: AP
Image
Foto: AP

Nesreća u Moskvi

Zamjenik moskovskog gradonačelnika Peter Birjukov kazao je kako se uzrok nesreće još ne zna, no da istražiteljski timovi rade na tomu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moskovski metro jedan je od najprometnijih u svijetu te se njime radnim danom preveze oko devet milijuna putnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo