lice bez emocija / Policijske istražitelje zaprepastila okrutnost ubojice iz Crikvenice

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Meriem Demo, koja je preživjela napad Dine Kulišeka, leži na odjelu intenzivne njege. Policija ju je nekoliko puta htjela ispitati, ali liječnici ne dopuštaju zbog njezina stanja. Na spomen policije se uznemiri.

16.7.2014.
12:04
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Dvadesetogodišnjeg Dinu Kulišeka iz Dramlja, tužitelji su optužili za ubojstvo Ivana Jagodića i pokušaj ubojstva njegove djevojke Meriem Demo u Crikvenici 13. srpnja.

Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci Kulišeku je odredio pritvor sljedećih mjesec dana, a na slobodu može izaći uz jamstvo od 600.000 kuna.

Kulišek se pred istražiteljima branio šutnjom, a tijekom privođenja nije pokazivao nikakve emocije.

Meriem Demo, u društvu poznata kao 'mala Meri', koja je preživjela Kulišićev napad nožem, nakon operacije je smještena na Jedinicu intenzivnog liječenja i liječnici kažu da je pravo čudo da je ostala živa. Policija ju je nekoliko puta htjela ispitati, ali liječnici ne dopuštaju zbog njezina stanja. Naime, djevojka je u ponedjeljak bila izvan životne opasnosti i stabilno, čak je i mogla komunicirati. No čim su joj liječnici spomenuli policiju, aparati na koje je spojena počeli su “divljati”. Kad je policija došla i pitala je poznaje li Ivana Jagodića, 'mala Meri' se slomila. Počela je plakati, a potom je zanijemila. Od tada ne govori, javlja 24 sata.

Policija ne želi otkriti motiv ubojstva, ali od izvora upućenih u istragu doznaje se da je u pitanju dug od nekoliko stotina kuna zbog droge.

Istražitelje je zaprepastila Kulišekova okrutnost. Ulazna vrata stana u kojem je Jagodić živio s majkom, koja je u trenutku ubojstva bila na putu, bila su razbijena, a Ivan i Meriem imali su desetke uboda nožem.

Optuženik je otprije poznat policiji zbog droge, s poznanici ga opisuju kao problematičnog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo