'premijerov road show' / Poručili Milanoviću: 'Čuvaj se Vojka Obersnela!'

Dok su Milanović i Obersnel istaknuli kako su zadovoljni sastankom u Rijeci, Pokret otpora i Hrvoje Štefan imali su suprotan stav.

21.7.2014.
22:00
VOYO logo

Trosatnim sastankom u Rijeci završila je turneja šefa SDP-a Zorana Milanovića po Kvarneru. U tri dana obišao je niz manjih mjesta, od Novog Vinodolskog, Crikvenice, preko Raba do Kastva i Opatije.

Na nijednom od sastanaka nije bio potpredsjednik stranke Zlatko Komadina koji je Milanovićev otvoreni oponent. Zato ga je u stopu pratio odbačeni ministar Željko Jovanović, a ni nakon posljednjeg kvarnerskog sastanka nije bilo konkretnih izjava o čemu se raspravljalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priliku za razgovor iskoristili su i članovi riječkog Pokreta otpora koji su Milanoviću dali podršku u borbi protiv korupcije. Osim toga, poručili su mu da se čuva 'licemjera iza leđa - Vojka Obersnela' te mu zahvalili što je smijenio Slavka Linića.

"Nemojte tako", kazao im je Milanović pomirljivim tonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sastanka Vojko Obersnel je izjavio kako je zadovoljan satankom.

"Riječku organizaciju nikada nije trebalo pacificirati. Riječka organizacija ima svoj stav koji je vrlo jasno izrečen i na ovom sastanku", rekao je.

Hrvoje Štefan ranije je napustio skup izrazivši novinarima da nezadovoljstvo premijerovim nastupom u Zagrebu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zoran ide okolo i pokušava konsolidirati svoju poziciju, a ne stranku. Ne raspravlja se o bitnim pitanjima, zašto je stranka došla u ovakvu situaciju, ne govori se o tome zašto se ne ispunjava najavljen iz Plana 21",  istaknuo je i dodao kako se Milanovićeva retorika svodi na 'moraliziranje i ponavljanje kako je HDZ gori od SDP-a', a ovu premijerovu turneju je nazavo 'road showom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo