SVE ZBOG THOMPSONA / "Dignut ćemo Arenu u zrak!"

Image

Ako presuda na Općinskom sudu u Puli ne bude u korist Marka Perkovića Thompsona, ja i "crne beretke" dignut ćemo Arenu u zrak, poručio je novinarima nepoznati muškarac.

26.11.2008.
14:10
VOYO logo

PULA - U pulsko dopisništvo novinske agencije EPEH-a javio se danas nepoznati muškarac i poručio novinarki da će, ako sutkinja pulskog Općinskog suda 2. prosinca ne donese presudu u korist Marka Perkovića Thompsona, on i ''crne beretke'' dignuti Arenu u zrak.

- Možete o tomu obavijestiti policiju - rekao je muškarac navodeći da zove iz Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarka, koja se javila na telefon, o tomu je odmah obavijestila načelnika PU istarske Lorisa Kozlevca, nakon čega je policija evidentirala službenu prijavu o toj teškoj prijetnji. Thompsonov glasnogovornik Zdravko Barišić smatra da je ova prijetnja "djelo protivničke strane ili bolesnog uma iza koje ne stoji nikakav obožavatelj".

Sutkinja pulskog Općinskog suda Mirna Frančišković će 2. prosinca objaviti presudu u slučaju tužbe Marka Perkovića Thomspona i njegove producentske kuće MP-TON d.o.o. iz Zagreba, protiv grada Pule, zbog uskraćivanja davanja suglasnosti za održavanjem njegova koncerta ljetos u pulskoj Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo