IMA OPRAVDAN RAZLOG? / Otkriveno zašto najveći državni neradnik radi 26 sekundi na dan!

Image
Foto: Thinkstock

Službenik Ministarstva vanjskih i europskih poslova koji, prema riječima ministrice Vesne Pusić, na poslu provodi 26 sekundi pa mu zato ne isplaćuju plaću, ali uplaćuju doprinose, zove se Andrija Raspudić i bivši je ataše iz misije RH pri EU u Bruxellesu.

23.7.2014.
12:45
Thinkstock
VOYO logo

Službenik Ministarstva vanjskih i europskih poslova koji, prema riječima ministrice Vesne Pusić, na poslu provodi 26 sekundi pa mu zato ne isplaćuju plaću, ali uplaćuju doprinose, zove se AndrijaRaspudić i bivši je ataše iz misije RH pri EU u Bruxellesu, otkriva Večernji list.

Odvjetnik MateKnežević koji ga zastupa u sporu s Ministarstvom nije želio potvrditi ime klijenta, ali je rekao da je na poslu "26 sekundi" zato što nema ni stol ni sobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Može samo stajati na hodniku", izjavio je Knežević. "Moj klijent radi u MVP-u od 1992. i cijelo je to vrijeme ocjenjivan najvišim ocjenama. Prošle godine u srpnju, kad mu je istekao mandat, vratio se u Zagreb. Već tada je primijetio da nešto nije u redu: Ministarstvo ne želi podmiriti troškove povrata njega i obitelji te obveze prema vlasniku stana u državi iz koje je došao. U Zagrebu je dobio kontradiktorna rješenja o mjestu na koje se raspoređuje, a ni jedno nije u skladu s njegovim znanjem i obrazovanjem. Kao da stavite pilota na mjesto dimnjačara", kaže odvjetnik za Večernji list.

Dodaje kako su se iz MVP-a klijentu pravdali kako "ima samo srednju školu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa nije on kršio zakon, već oni", ističe odvjetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo