Bizarna nesreća u Zadru / Udarila Hitnu pomoć koja je zatim usmrtila vozača viljuškara

Image
Foto: Filip Brala/PIXSELL

U bizarnoj prometnoj nesreći koja se oko 12 sati dogodila u Zadru, a u kojoj su sudjelovali osobni automobil, vozilo Hitne pomoći te viljuškar, smrtno je stradao 52-godišnji muškarac, dok su ostali prošli s ozljedama zasad nepoznate naravi.

25.7.2014.
16:15
Filip Brala/PIXSELL
VOYO logo

U bizarnoj prometnoj nesreći koja se oko 12 sati dogodila u Ulici Put Vrela, na gradskom predjelu Bokanjac u Zadru, smrtno je stradao 52-godišnjak.

Muškarac je stradao u viljuškaru kao kolateralna žrtva sudara kojeg je, prema zasad dostupnim saznanjima, prouzročila 57-godišnja vozačica osobnog automobila zadarskih registracija.

Uključujući se u promet iz sporedne ulice, 57-godišnja Zadranka je oduzela prednost prolaska kombiju Hitne pomoći gospićkih registracija kojim je upravljao 29-godišnjak. Nakon sudara, kombi se odbio na parkiralište i udario u viljuškar kojim je upravljao 52-godišnjak koji je smrtno stradao.

U nesreći je ozlijeđeno više osoba koje su prevezene u Opću bolnicu Zadar, a na mjestu događaja u tijeku je očevid zbog kojega je za sav promet zatvorena ŽC-6007 Zadar - Ražanac, do raskrižja Mazija, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo